U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Да ти ниси оно окачио ја се никад не бих исцимао, хвала ти пуно. Нисам се снимао сигурно пола године, и одмах сам добро изанализирао шта и како даље.
Ја кад вежбам, буде или уз матрицу неку, или овако сам у себи бројим, потраје неколико минута, тако да ми је ограничење времена направило тотални хаос хахахах оно би изазвало побуну у лудници!
Иначе, оно је сајт на који сам мислио...
Nema na cemu... I ja se nisam snimao odavno. I sinoc kad sam poceo i kad je posle par minuta Goga rekla "Remo,aj' nam odsviraj nešto lepo i džezeično-za ugođaj večeraske :)))"... To je bio znak da moram da podelim s vama :)
Skapirao sam za sajt. A cek ti se tu snimas online pa je zato vreme ograniceno?
Ja koristim Audacity. Mislim da je free i super je sto mozes lako da snimas "overdubs". Svaki stisak na Record je nova "traka" i posle ti to lepo slepi sve u mp3 + dok ide novo snimanje cujes (najbolje na slusalice, da ne ulazi to opet na mic) ono sto ti do sad snimio.
E da mi je samo malo bolje opreme, al bice i to jednog dana :)
Ја тренутно немам ни један програм у компу, снимио сам обичним саунд рикордером, мрзело ме је да скидам а желео сам да снимим, па сам распалио. А на сајту се само качи, него мислим да на доста музичких форума тај сајт користе за аплоуд својих снимака...
Саћу да потражим тај Audacity, ја сам користио Куледит, него ме је нервирало кад сам хтео да снимам нешто на одвојеним каналима, јесам се сналазио уз помоћ слушалица али нешто ми је било досадно, ето толико времена нисам ни покушавао.
А опет, занимљиво је, као два канала, ритам и соло, па сам себи свирам терце и то :))
A neces mi ti prenociti ovde kao poslednji. Neko sutra ujutru zakljuca i ti pobedis ni kriv ni duzan :)
Da, i meni bi bilo zao da tako bude. :)
JA JEBEM!
Udri jace manijace :)
Ja samo da se javim na radno mesto, došla sam iz grada :))
Cao, Forget, kasnis malo. Zar se sada dolazi!? C, c, c... :))
Kako je u gradu? :)
Joj, preživeh nekako :) Bila neko tuča, ja upala u masu, jedva sam posle našla drugarice... :) Inače, nije bilo toliko loše, muzika jedino nije bila po mom ukusu, al' ajd sad...
Kakav je izlazak bez tuce, svasta! :) To je neka svirka bila?
Studentska žurka, bila uživo muzika, al' mahom narodnjaci neki, nisam očekivala, jbg...
O, jednom bila i nikada vise! Normalno da su narodnjaci tamo... sto je gadno nekad biti student. Ne treba se druziti sa takvima! :))
Nisam pre ni išla, reko' da sad malo izađem iz doma, nisam od letos bila nigde... I šta me dočeka, tuča, narodnjaci i mortus pijani momci :))
И ја сам се зезнуо пар пута, и увек је избијала туча! Те журке имају већи ризик од туча него утакмице!
Bukvalno su počeli da se tuku na metar od mene, onda me je masa gurnula i ja sam podegla u neki ćošak dok ih nisu razvadili...
Nemoj da te to pokoleba, nastavi, ali na drugom mestu, i bez studenata! :))
Mislim da ću malo iskulirati :)) Ionako nemam potrebu da često izlazim...
Cini ti se! Nemas potrebu jer te niko ne motivise. Ali, imam utisak da ce se to uskoro preokrenuti! :))
Šta ti je nedeljno jutro... Svi spavaju...