Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Jedino ako je u pitanju prljavi ples, ovo ostalo je sve u granicama pristojnosti :))

2. Aaaa,imamo "potpaljivača" ovde... :))

3. Jedino ako je u pitanju prljavi ples

Ма назови то како оћеш. Не смета.

4. FMN,ceniš da svaki ples može da probudi senzualno u čoveku,ne? :)

5. Može, može :)) Uz odgovarajućeg partnera, sve može :)

6. Sestro mila,pa razumemo se samo tako! :)))

7. Aaaa,imamo "potpaljivača" ovde

Ko? On da baci kosku? Ma nema šanse!!!

Razumem ja da taj ples senzualan kad su muška gledišta u pitanju, ali, te muškarčine kad vidim... Nema meni tu ništa "prljavo"... :/

8. Шта мислита, оће бити кише?

9. Eee, Jacka, nisi ti videla mog bivšeg instruktora, cela plesna škola ludela za njim :))

10. To je najgore, kada ti kazu "ajde plesi!", i da nemas nikakve veze sa inatom, to tako ne ide!
    "Ajde, budite nastrane, ajde!" E, pa sad... Volim one suptilnije plesove. :)))

11. Jaco,ne bi verovala kakva energija "bije" između ljudi koji plešu..
    Možda sve(na takmičenjima) izgleda preuvežbano i usiljeno,ali kad plešeš radi uživancije...nema boljeg filinga :)))

12. Шта мислита, оће бити кише?

Što? Tebi odgovara vlažnost u porastu? :))

13. Što? Tebi odgovara vlažnost u porastu? :))

И онда ја потпаљјем...ццц

14. To što kaže Goga, slažem se :)

Mar, ima i takvih plesova, za svakog ponešto :))

15. A uz dobrog instruktora proplešeš i zulu ples,ako ume da vodi! :))

16. Ma, GM uživa u našem društvu :))

Jeste, dosta je bitan partner :)

17. Ja obožavam latino plesove,mogla bih celu noć da tancujem i da ne skidam kez s lica! :)))

18. фмн, мало суптилније пројектуј своја осећања на мене. Ал разумем те, тешко је одолети Ч)

19. Pa što se tiče instruktora, aj da ti verujem, al' meni bi opet bio do uveta tako da... Mrka kapa. :)
    To za energiju stoji, i može da se vidi, da ne kažem seče nožem, ali ne znam, nešto mi tu fali pa to ti je. Izvinite što mračim, al' kad mo već potegle temu, a ja lajava... :)

A ti, GM, tražili ste, gledajte! :))

20. Znam, i ja sam plesala. Isla sam tri meseca na kurs! Ali, i dalje volim da improvizujem. :))
    Imala sam cudne partnere na tim casovima, pa nisam imala strpljenja dalje da idem.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.