Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Jaco,nema brige-taman posla da mračiš :)
    To je tvoj stav i poštujem to :)
    Al' jednom kad me vidiš kako plešem,o'ma ćeš i ti da promeniš mišljenje,heheheheh :))

2. To za energiju stoji, i može da se vidi, da ne kažem seče nožem

Какве везе то има кад је геј.

3. Ahahaah,GM,niko više nije u društvu lepih žena i niko više od njih ne "pokupi" cura po žurkama nego muški koji znaju bar osnovne korake u plesu :)))))

4. Ok, razumem šta hoćeš da kažeš, nije baš tipično za muškarce da se profesionalno bave plesom... Al' je lepo kad dečko/muškarac ume da povede igru... :)

5. Meni je to isto izgledalo feminizirano dok malo nisam zašla "u te vode".
    Sad,nema šanse da više pomislim tako nešto! :))

6. i niko više od njih ne "pokupi" cura po žurkama nego muški koji znaju bar osnovne korake u plesu :)))))

Да, али шта имају од њега кад је геј?

7. Кад ја будем научио да плешем, постаћу фул смарач! За све ситуације!

8. Да, али шта имају од њега кад је геј?

To može da kaže samo neko ko je antitalenat za to. Nije mu ni krivo zbog toga. Naprotiv, misli da je to gej. :)

9. GM,kako si tako siguran da su gej?
    Ahahahaaaa :)))

10. Кад ја будем научио да плешем, постаћу фул смарач! За све ситуације!

Ako imaš dar za ritam, lako je naučiti. :)

11. Ma, nije svaki gej, kakve su sad to predrasude? :)

12. Naravno da su predrasude. Ja znam i da igram i da plešem i ništa mi ne fali. :P :)

13. Гого, веруј ми. Послушај сад овај савет: кад год видиш неког мушкарца који је "емотиван" и воли да плеше, шутни га у јаја, окрени се, иди, и не жали. То су највећи љигавци на свету.

14. O, vidi što je zapeo, pa zapeo... Nije gej /zapravo ne znam, al' nije o tome reč/, al' meni je neatraktivan.

Ne radi se o tipičnom ili ne, i, da, slažem se za korake, ali, to je za žurke i taj seksipil stoji. Ali kad obuku one šarene košulje sa fronclama, sve upareni sa haljinom... Mani me... Ja to ne volim...

15. GM

Гого, веруј ми. Послушај сад овај савет: кад год видиш неког мушкарца који је "емотиван" и воли да плеше, шутни га у јаја, окрени се, иди, и не жали. То су највећи љигавци на свету.

Pokušaću da ovo ne shvatim lično...

16. Ovo je za posebnu temu :))

Pa, dobro, jeste to malo, ali ovako amaterski je ok...

17. Сори, пеки, испао си колатерална штета у овој (не)зајебанцији.

18. Ljudi,uživajte u svemu što vam vraća osmeh na lice.Mene ples ispunjava i čini srećnom.
    GM,hvala ti na savetu,ali do sad nisam imala takvih iskustava-možda zato što mi muž ne da :))))
    Peki,još jedna tvoja osobina koja me oduševila! :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.