Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Da nisi ti slučajno DJ MKDSL?

2. Laki je Skorpija sigurno! :))

3. Mislim da je i Laki vaga, nisam sigurna, sad bih morala da idem tamo u rođendane...

4. Да вас решим дилеме , да , јесам шкорпија , а она врачка (милица) ми рече да сам у подзнаку лав , мада могла је било шта да каже , по мени то је.......лаж.....

5. U pravu si, škorpija, oktobarska.

6. Jao, Mar, i ti si Ovan? :)) Ja sam Ovan/Rak, to je tek kontradiktorno :))

7. Ne, ne, prepoznajem ja to... :) Ranije sam se malo vise intersovala za tu Astrologiju, znam nesto osnovno, ali bas da tumacim natalne ne... ne verujem, ali mi je interesantno, kao neka zagonetka.

8. Ih Lakija uboli sve dobri znaci...Nije ni cudo sto je narcis.:)
    Mene koci prokleta vodolija.Da mi nije lava, ne znam kud bih.:)

9. A mene kilavi Rak... :)

10. Ne koči te vodolija, nego lav, Caki. Vodolija je znak koji najviše stremi novotarijama u budućnosti, a Lav je taj koji te usporava i naoružava nekim večitim čekanjem u vidu strpljenja :)

11. Jesam, Forget! Jesmo, blesavi, zar ne? :))
    Znam da je Lakiju skoro bio rodjendan, ali mi nije licio na Vagu.
    Podznak govori o utisku koji ostavljamo na okolinu, o nasem izgledu, van toga nema neki preteran uticaj, druge planete su bitnije i njihov raspored.

12. Ma klinac...
    Vodolija mi ubija samopouzdanje.

13. Uh, šta ja da kažem kao Ovan/Strelac? :)

14. Ma, kako da ne, vidim ja da se dobro slažemo :) A dobra sam i sa Vagama i Vodolijama :) Mada, nije da sad nešto mnogo verujem u to, ali neke zajedničke osobine postoje...

15. Pa posto je strelac najseksipilniji znak, predrazinjo nema problema sto se toga tice.

16. Džaba seksipil Cakana, kad sam ovan :)

17. Ooo, i Peđa Ovan? :)) Sad mi je sve jasno :) Da, ovo što kaže Caki... :)

18. Evo, i Predrazinjo!
    Meni su i Mesec i Venera u Ribama, tako da sam pre neki introvertni Ovan, nego sto tako delujem... Ali, izgled ume da zavara! ;))

19. Nisam baš klasičan, izraziti ovan... malo sam manje tvrdoglav nego oni :)

20. Mene je Bog spasao duple vodolije...Opet kazem hvala Bogu. E sad brat bratu, nije mi trebala ni jedna...al aj.:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.