U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kazu za Ovnove da su vecita deca! Prvi znak, pa kao bebe! Naljute se, ali se brzo i razljute. I samo bi se igrali... :))
Nisam ni ja klasičan, ne bih za sebe rekla da sam tvrdoglava, naprotiv :)
Ja obožavam muške ovnove, volim njihov duhoviti sarkazam, mali malecki, skoro prikriveni...
Ja ne volim ovnove. Imala sam jednog, i nekako mi nije to to.
A muske vodolije prezirem, ne znam dal zato sto su mi skoro svi bivsi bili vodolije...To je cucni i placi.
Joj, marcipan, ja mislim da si za to skroz u pravu... :)
Nat, udvara mi se jedan Ovan, šta misliš da l' da probam nešto? :))
Probaj, forget, ne možeš da promašiš :)
I ja ih volim, u njihovom drustvu je uvek zabavno! Realno, da li neko moze da ostane ravnodusan! (da, i egocentricni su malo) :)))
Forget, samo neka on ostane u uverenju da te je osvojio! Osvajanje...kljucna rec! :))
Probaj, to ima da pršti vatromet na sve strane!
Forget je ko Zvezdina Marakana - neosvojiva tvrdjava :)))
Ma... Opasan je :)) Prilično direktan :))
Pa to je najbolji pristup! Potpuno neodoljivo. Ja mrzim one što nikako da se nakane...
Forget, po toj izjavi se da primetiti da te je već šarmirao :))
Nagaziće pevac mladu :)))
Hahahahahahaa... to, to, Nat, džabe se mala koprca :))
Ovan, a da ne bude direktan, svasta! :) Pokazi da si pala na taj neodoljivi sarm i sve ce biti divno! :))
Pa, nisam ravnodušna... :)) A i mene teško šarmirati, ubilo se... :))
Ljubav će pobjediti sve....:)
Ne daj se omesti, napadni prva, igraj na faktor iznenađenja!
Nat, nemaš sad šta da joj pričaš, vidiš da je omamljena :)