Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Ma brinem, kako da ne brinem... :)

Vidiš ti sa kim mi imamo posla?! C,c,c...

Jao ljudi, što sam neki dan blebnula, još se smejem sama sebi!

2. Цакана то је то, тако делујем на људе!
    :)))

3. Šta se desilo,Jaco? :)

4. E pa Urose pod obavezno menjaj tu osobinu...:)

Jecka pricaj....:))

5. У своју одбрану имам да кажем да мрзим Прљаво казалиште, Психомодо поп, Екв исто слабо, Балашевића сам отписао... А само то се и свира код дружења, тако да ја немам чиме да допринесем... :))
    Не иде да свирам Погсе у таквим приликама зар не?
    :))

6. Ma imala vežbe, i kad sam izlazila iz neke kancelarije, bio sveže obrisan pod i jel'te, mokar, a ja taman tu okrenem desno, prokliza mi desna noga, šutne ovu levu, i obe ko da nisu moje svaka na svoju stranu, aja, normalno na patos! :)) Haos!

Samo mi neće nikad biti jasno, kako uvek ja!

7. И после сам ја смотан.

8. Samo nemoj da kopiraš i Šejnov fazon,Uroše,molim te :))))
    A muzika je super.

Jaco,

prokliza mi desna noga, šutne ovu levu, i obe ko da nisu moje svaka na svoju stranu

nemoj više,pokidah se!! :))))))

9. Pa više i nema! To bi bilo to! :))

Ti si smotan ovako! A za koordinaciju nemam konkurenta! :)

Балашевића сам отписао

MOOOLIM?

10. Гого о томе причам, одсвирам а то кад имам госте који имају разумевања, али онако за зезање на отвореном, не иде :)))
    Хехе Шејн је лик!

11. Hahahahahaha
    Inace se ne smejem kada to vidim, samo sebi ili kada procitam, kao sada. :)))
    Dobar dan! :))

12. Ja se smejem i kad vidim, al' ne čoveku već se uvek setim sebe! A meni se smeju svi ostali, ali uvek me puste da prva počnem... treba im zeleno svetlo, šta li... :)
    Dobar dan!

13. Cudno je to sa Balasevicem, ili ga nikako ne vole (da ne kazem nesto gore) ili ga obozavaju!
    Ja, ipak, spadam u ove prve. Depresivno utice na mene i iritirajuce.

14. Ćao,Marcipanče :))

O,kako je dobro kad umeš da se nasmeješ na svoj račun,a ostali to ne zloupotrebljavaju.. :)))

Pozzz,idem,stigla mi učenica :))

15. Ćaos ,Gogo!!! :)

Ma, ja se više sprdam na svoj račun nego na tuđ! Uglavnom mi se ne obije o glavu... :)

Simpatičan snimak... :)

16. Ја уживам да се шалим на свој рачун, нарочито кад је другим глупо да ме зезају, не дозвољавам да пропадне фора због тога :)))
    Мар, нисам изненађен.

17. не дозвољавам да пропадне фора због тога

Pa baš to... :)

Ja volim Balaševića, ali nije za svaku priliku.
    Mada, Citron pesma mi dođe ko antidepresiv uvek! :)

18. Мени дођу као лаксатив, капацитет је човек, одајем признање нема шта, али је тежак смарач и кењатор.

19. Ja samo da vas pozdravim, kao predstavnik treće smene :)) Kako je subota divan dan, naspavah se za sve pare... :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.