У своју одбрану имам да кажем да мрзим Прљаво казалиште, Психомодо поп, Екв исто слабо, Балашевића сам отписао... А само то се и свира код дружења, тако да ја немам чиме да допринесем... :))
Не иде да свирам Погсе у таквим приликама зар не?
:))
Ma imala vežbe, i kad sam izlazila iz neke kancelarije, bio sveže obrisan pod i jel'te, mokar, a ja taman tu okrenem desno, prokliza mi desna noga, šutne ovu levu, i obe ko da nisu moje svaka na svoju stranu, aja, normalno na patos! :)) Haos!
Ja se smejem i kad vidim, al' ne čoveku već se uvek setim sebe! A meni se smeju svi ostali, ali uvek me puste da prva počnem... treba im zeleno svetlo, šta li... :)
Dobar dan!
Cudno je to sa Balasevicem, ili ga nikako ne vole (da ne kazem nesto gore) ili ga obozavaju!
Ja, ipak, spadam u ove prve. Depresivno utice na mene i iritirajuce.
Ma brinem, kako da ne brinem... :)
Vidiš ti sa kim mi imamo posla?! C,c,c...
Jao ljudi, što sam neki dan blebnula, još se smejem sama sebi!
Цакана то је то, тако делујем на људе!
:)))
Šta se desilo,Jaco? :)
E pa Urose pod obavezno menjaj tu osobinu...:)
Jecka pricaj....:))
У своју одбрану имам да кажем да мрзим Прљаво казалиште, Психомодо поп, Екв исто слабо, Балашевића сам отписао... А само то се и свира код дружења, тако да ја немам чиме да допринесем... :))
Не иде да свирам Погсе у таквим приликама зар не?
:))
Ma imala vežbe, i kad sam izlazila iz neke kancelarije, bio sveže obrisan pod i jel'te, mokar, a ja taman tu okrenem desno, prokliza mi desna noga, šutne ovu levu, i obe ko da nisu moje svaka na svoju stranu, aja, normalno na patos! :)) Haos!
Samo mi neće nikad biti jasno, kako uvek ja!
И после сам ја смотан.
Samo nemoj da kopiraš i Šejnov fazon,Uroše,molim te :))))
A muzika je super.
Jaco,
nemoj više,pokidah se!! :))))))
Pa više i nema! To bi bilo to! :))
Ti si smotan ovako! A za koordinaciju nemam konkurenta! :)
MOOOLIM?
Гого о томе причам, одсвирам а то кад имам госте који имају разумевања, али онако за зезање на отвореном, не иде :)))
Хехе Шејн је лик!
Hahahahahaha
Inace se ne smejem kada to vidim, samo sebi ili kada procitam, kao sada. :)))
Dobar dan! :))
Ja se smejem i kad vidim, al' ne čoveku već se uvek setim sebe! A meni se smeju svi ostali, ali uvek me puste da prva počnem... treba im zeleno svetlo, šta li... :)
Dobar dan!
http://www.youtube.com/watch?v=gLDcQbe5GO8
Cudno je to sa Balasevicem, ili ga nikako ne vole (da ne kazem nesto gore) ili ga obozavaju!
Ja, ipak, spadam u ove prve. Depresivno utice na mene i iritirajuce.
Ćao,Marcipanče :))
O,kako je dobro kad umeš da se nasmeješ na svoj račun,a ostali to ne zloupotrebljavaju.. :)))
Pozzz,idem,stigla mi učenica :))
Ćaos ,Gogo!!! :)
Ma, ja se više sprdam na svoj račun nego na tuđ! Uglavnom mi se ne obije o glavu... :)
Simpatičan snimak... :)
Ја уживам да се шалим на свој рачун, нарочито кад је другим глупо да ме зезају, не дозвољавам да пропадне фора због тога :)))
Мар, нисам изненађен.
Pa baš to... :)
Ja volim Balaševića, ali nije za svaku priliku.
Mada, Citron pesma mi dođe ko antidepresiv uvek! :)
Мени дођу као лаксатив, капацитет је човек, одајем признање нема шта, али је тежак смарач и кењатор.
Ja samo da vas pozdravim, kao predstavnik treće smene :)) Kako je subota divan dan, naspavah se za sve pare... :)