Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Ma brinem, kako da ne brinem... :)

Vidiš ti sa kim mi imamo posla?! C,c,c...

Jao ljudi, što sam neki dan blebnula, još se smejem sama sebi!

2. Цакана то је то, тако делујем на људе!
    :)))

3. Šta se desilo,Jaco? :)

4. E pa Urose pod obavezno menjaj tu osobinu...:)

Jecka pricaj....:))

5. У своју одбрану имам да кажем да мрзим Прљаво казалиште, Психомодо поп, Екв исто слабо, Балашевића сам отписао... А само то се и свира код дружења, тако да ја немам чиме да допринесем... :))
    Не иде да свирам Погсе у таквим приликама зар не?
    :))

6. Ma imala vežbe, i kad sam izlazila iz neke kancelarije, bio sveže obrisan pod i jel'te, mokar, a ja taman tu okrenem desno, prokliza mi desna noga, šutne ovu levu, i obe ko da nisu moje svaka na svoju stranu, aja, normalno na patos! :)) Haos!

Samo mi neće nikad biti jasno, kako uvek ja!

7. И после сам ја смотан.

8. Samo nemoj da kopiraš i Šejnov fazon,Uroše,molim te :))))
    A muzika je super.

Jaco,

prokliza mi desna noga, šutne ovu levu, i obe ko da nisu moje svaka na svoju stranu

nemoj više,pokidah se!! :))))))

9. Pa više i nema! To bi bilo to! :))

Ti si smotan ovako! A za koordinaciju nemam konkurenta! :)

Балашевића сам отписао

MOOOLIM?

10. Гого о томе причам, одсвирам а то кад имам госте који имају разумевања, али онако за зезање на отвореном, не иде :)))
    Хехе Шејн је лик!

11. Hahahahahaha
    Inace se ne smejem kada to vidim, samo sebi ili kada procitam, kao sada. :)))
    Dobar dan! :))

12. Ja se smejem i kad vidim, al' ne čoveku već se uvek setim sebe! A meni se smeju svi ostali, ali uvek me puste da prva počnem... treba im zeleno svetlo, šta li... :)
    Dobar dan!

13. Cudno je to sa Balasevicem, ili ga nikako ne vole (da ne kazem nesto gore) ili ga obozavaju!
    Ja, ipak, spadam u ove prve. Depresivno utice na mene i iritirajuce.

14. Ćao,Marcipanče :))

O,kako je dobro kad umeš da se nasmeješ na svoj račun,a ostali to ne zloupotrebljavaju.. :)))

Pozzz,idem,stigla mi učenica :))

15. Ćaos ,Gogo!!! :)

Ma, ja se više sprdam na svoj račun nego na tuđ! Uglavnom mi se ne obije o glavu... :)

Simpatičan snimak... :)

16. Ја уживам да се шалим на свој рачун, нарочито кад је другим глупо да ме зезају, не дозвољавам да пропадне фора због тога :)))
    Мар, нисам изненађен.

17. не дозвољавам да пропадне фора због тога

Pa baš to... :)

Ja volim Balaševića, ali nije za svaku priliku.
    Mada, Citron pesma mi dođe ko antidepresiv uvek! :)

18. Мени дођу као лаксатив, капацитет је човек, одајем признање нема шта, али је тежак смарач и кењатор.

19. Ja samo da vas pozdravim, kao predstavnik treće smene :)) Kako je subota divan dan, naspavah se za sve pare... :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.