Медијски ЉОЉ и ФЕЈСПАЛМ

1. Вести Б92:
    У Канадским шумама пронађен једнорог. Људима се не саветује да му се приближавају,јер може постати агресиван''

2. tetka drol:
    Ajde što je čovek pobrkao Templare i Hospitalce, ali kako je moguće da nije čuo za svetog Jovana?

pobeda :)

3. Вести Б92:
    У Канадским шумама пронађен једнорог. Људима се не саветује да му се приближавају,јер може постати агресиван''

Ouuuu Daaaaa!!!! to su novinari bez mane i straha

4. Vest iz jutarnjeg programa Pinka od cetvrtka: "Srbija ne sme da ima visok javni dug, koji raste, a on, medjutim, stalno raste." Po svemu sudeci, "ekremizam" je zaziveo i u informativi. :))

5. Kako ste zaboravili onog klinca
    "Crtali su mi pentagram na čelu"

6. Малопре Чипи из Освајача певао на плејбек код Лее Киш.

7. I posle me neko ubedjuje da je ono ona pisala u kolumni. Ma važi.

8. Juce gledam emisiju o nekim nemackim mornarima iz Prvog svetskog rata i u Arabiji ih navataju neki beduini i ovi im pokazuju zastavu i govore mi smo saveznici Turske itd. I odjednom izvuce novcic sa likom kajzera Vilhelma, i pokazuje ovim arapima, a ovi se medjusobno pocnu dovikivati, kao Alemani (italijanska rec za nemce dospela u arapaski ako se ne varam), a kako arapi cudno to izgovaraju, nasi mislili da vicu "Our money", i prevode "Nase pare".

9. Smarko, nemo' se ljutiš, ali, bgate, smaraš. :) Već je ionako svaka iole zanimljiva tema zaključana. :P

10. kizo

Вести Б92:

Ouuuu Daaaaa!!!! to su novinari bez mane i straha

Што је најгоре, ово је тачно. Учили смо из генетике о овоме и како и зашто.

11. Pijan sam bio sinoc :)

12. E sad, zašto je Vlad Drakula pokušavao da oslobodi čileanske rudare?

13. Čitam prvu stranu sad.
    Što se tiče one devojčice što su je izbacili s prvog sprata, moj dobro obavešteni izvor kaže da je ta prvo sama iskočila par puta, pa su je posle ovi iz zajebancije izbacili.A mediji ko mediji su preuveličali priču.A i nije neka visina, realno ja sam skakao sa kotobanje na beton pa mi opet ništa nije bilo...A to je i više od 1. sprata.

14. Смарко, оћеш гаг?

15. Dzimi nije ti fora da mu pretiš gagom kad čoek nije tu

16. Ко му прети, Душане? :)

17. Кад смо већ код искакања кроз прозор.

Пре годину, две у мојој средњој један металац искочио кроз прозор зато што је на тв-у био пуштен "ДМ сат" (то одељење је имало ТВ у учионици). Претио да ће да скочи ако не промене, и они га нису јебавали ми 2%, па он скочио...

Додуше са првог спрата, само прејебао кук, ништа страшно.

18. Al bride zglobovi posle. : )
    Sad sam teži, ne znam da li bi se usudio na tako nešto.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.