![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja kad nemam šta da radim odem na Svetosavlje da se povaljam od smeha.
Znači nisu socijalisti
Mr. Moon, i ja sam protiv. Imam vec najboljeg prijatelja geja.
Ahahahahaha, nek' ste mi živi i zdravi. Mwa.
:*
Кад смо код светосавља:
http://svetosavlje.org/pastir/index_sve.php?qa=2100
Вин.
Ево, грешком сам прво ставио у погрешној теми.
To su sve vineri, suvo zlato :)))))))))
http://svetosavlje.org/pastir/index.php?qa=2104
Haha, otac Srba je homofobčina. Mora da je latentni dukatlija :)
Ali ovo "Dragi brate..." me oduševi svaki put :))))
Ovo je najjače :))
Сад је тај БлекБери освештен, чуо сам да ако га принесеш некој посекотини, он лечи.
Sprdate se sa svetinjama, nevernici! U Pakao ćete! :P
Jebo mater jes dobro to, snimiš molitvu, sluške u uši, pičiš po parku, gledaš pičke.
Nije napisao Koliko mu BlekBeri ima gigabajta.
Ako nema 3 gigabajta, onda nije pravi pravoslavac.
Ahahahahahahahahahahahahhahaha, ovo je vrhunska provala :)))))
Ваљда 33? :)
Peki, dragi mi u Hristu brate, hvala ti za sajt! Ono je fenomenalno!
Da li je neko probao da pise? Meni se vratio mejl:(
Pokušali odavno. neće da odgovaraju.