Светино Савље

1. Ja kad nemam šta da radim odem na Svetosavlje da se povaljam od smeha.

2. Znači nisu socijalisti

3. Mr. Moon, i ja sam protiv. Imam vec najboljeg prijatelja geja.

4. Ahahahahaha, nek' ste mi živi i zdravi. Mwa.

5. Кад смо код светосавља:

http://svetosavlje.org/pastir/index_sve.php?qa=2100

Вин.

Ево, грешком сам прво ставио у погрешној теми.

6. To su sve vineri, suvo zlato :)))))))))

7. http://svetosavlje.org/pastir/index.php?qa=2104

Haha, otac Srba je homofobčina. Mora da je latentni dukatlija :)

8. Ali ovo "Dragi brate..." me oduševi svaki put :))))

9. Ovo je najjače :))

Често слушам Радио Ревнитељ и Радио Светигору и чак сам на BlackBerry снимио духовну музику и молитву, па некад док шетам или сам у возу, слушам и молим се.

10. Сад је тај БлекБери освештен, чуо сам да ако га принесеш некој посекотини, он лечи.

11. Sprdate se sa svetinjama, nevernici! U Pakao ćete! :P

12. A svima koji smatraju da je religija opijum za narod preporucujem da se poklone mostima Svetog Vasilija Ostroskog i da se tada duboko "zagledaju" u svoje srce.

13. Jebo mater jes dobro to, snimiš molitvu, sluške u uši, pičiš po parku, gledaš pičke.

14. Nije napisao Koliko mu BlekBeri ima gigabajta.
    Ako nema 3 gigabajta, onda nije pravi pravoslavac.

15. Jebo mater jes dobro to, snimiš molitvu, sluške u uši, pičiš po parku, gledaš pičke.

Ahahahahahahahahahahahahhahaha, ovo je vrhunska provala :)))))

16. Peki, dragi mi u Hristu brate, hvala ti za sajt! Ono je fenomenalno!

17. Da li je neko probao da pise? Meni se vratio mejl:(

18. Pokušali odavno. neće da odgovaraju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.