Светино Савље

1. Ne verujem da ce odgovoriti, ali evo sta sam ga upitala:

Molimo vas, kliknite na "reply" i odmah na "send"
    Nije potrebno nista dodavati ili menjati u ovom e-mejlu.
    Ukoliko ne napravite "reply" na ovu poruku, pitanje nece biti dostavljeno.

Pitanje Pastiru
    Pitao: Miodrag Cetkovic
    E-mail: xxxxx@gmail.com
    Tema: Брак, деца, породични односи
    Pitanje:
    Помаже Бог, оче, благословите! Живим скромно и побожно већ деценијама. Одвикао сам се од рукоблуда пре четири године. И у обавези извршавања брачних дужности нисам користио контрацептивна средства јер знам да би употреба истих значила да се однос обавља не ради рађања деце, него због страсти, а тога међу нама нема и не сме бити! После једног таквог чина у ком нисам уживао сам осетио јак бол у гениталном пределу и веома се узнемирио. Бол није престао до јутра и сада је присутан када уринирам. Ту настаје моја дилема – имам страх од лекара од кад је пре дванаест година мене прегледао један за кога су причали да су га запосели нечисти духови. Нисам желео да верујем и ишао сам код лекара и од њега ми је било све горе.Касније сам одустао јер сам схватио да се ту меша ђаво. Једва сам се на крају спасио свакодневним молитвама. Од тада се плашим лекара. Оче, подари ми разума и снаге, шта да радим? Да ли постоји неки отац који се разуме у гениталне проблеме да ме прегледа и благосиља? Бол је неиздрживо јак. Стидим се јако због овог бола и ускраћујем себе супрузи већ пар дана. Унапред васцело захвалан
    Ваш брат

2. Дај Гамби, пошаљи му опет твоје питање док је за компом. :)

3. Pufnice, pitanje ti je totalno u tom fazonu :)
    Ludački, jebote :)

4. Meni se bas dopada. Mozda me pozove na uroloski pregled;)))
    A neko rece da sam muskarac, taman!:)
    STa si ti pitao?

5. Ајде дајте и мени линк да га питам нешто. :)

6. Ја мислио ви сте нашли неки нови линк, овај већ имам. :) Саћу срочим нешто. :)

7. Vi'š Peki kako te volimo :)

8. Čekaj, Pufnice, nisam u toku... Je l' onaj tekst sa rukobludom i genitalnim bolom tvoje delo?

9. A ŠTA JE SA 500000 000 neprijavljenih kineza?????

10. Peki, reci da imas bludne misli kada mislis o ikoni Bogorodice Mlekopitateljnice.
    Da, MC.
    Sta si ti pitao, Gamby?

11. Помаже Бог оче! Не знам шта да радим. Право да Вам кажем, мало сам и уплашен. Имам комшију који слуша хеви метал по цео дан! Носи црне мајице са лобањама и пентаграмима, а то је секта. И војничке чизме, чак и преко лета! Његова гласна сатанисктичка и секташка музика допире и до мог стана, па се плашим: Да ли ће Сатана ући и у мој стан као што је ушао у његов? Унапред сам Вам захвалан на одговору.

Čekam odgovor :)

12. A, to sam videla vec negde. Preterao si sa ovime za majicu, tu recenicu bih izbacila skroz.
    I ja bih dodala da imate zajednicko dvoriste ili jos bolje- da delite terasu;))

13. Ali kako ti ovo pade na pamet:

Одвикао сам се од рукоблуда пре четири године.

После једног таквог чина у ком нисам уживао сам осетио јак бол у гениталном пределу и веома се узнемирио.

Да ли постоји неки отац који се разуме у гениталне проблеме да ме прегледа и благосиља?

Pokrivio sam se od smeha.

14. Pa citala sam malo pitanja pre toga pa sam videla da je rukoblud strasan greh, ali morala sam da napisem da je skoro odustao od toga:))) Od Desanke se teze odustaje nego od prave zene:)))
    Zamalo da napisem BLAGOSILJA GA:))

15. Ahahahahahahahahahahahhahahahahahahahha, blagosiljaj mi ga oče :))))))))))))))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.