![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Izbrisala sam GA pre slanja, skontala sam da nema sanse da odgovori, ovako mozda i odgovori:)
Peki, sto ne promenis naslov teme u Svetosavlje?
Pitao: Марко Пантелић
E-mail: XXXXXXXX@gmail.com
Tema: Разно
Pitanje:
Бог ти помогао Оче Србо, добио сам адресу овог сајта од мог пријатељa. Елем, ја имам један проблем и потребно ми је да ме ви посаветујете у вези тога. Наиме, један мој комшија стално вређа своју стару мајку. Ја сам то трпео до скоро, али пре пар месеци сам у афекту био изнервиран зато што је своју мајку називао погрдним именима, и притом сам му поломио обе руке. Иначе, ја сам до пре пар година тренирао аикидо, и на часовима ове борилачке вештине научили су нас да се успешно одбранимо од евентуалног напада. Свестан сам свог греха. Недавно сам се обратио једном мом пријатељу и урадио сам како ми је он рекао: Изговорио сам "Оче наш" седам пута нормално и четири пута уназад.
Проблем је у томе што ми то није помогло, ја и после тога осећам унутрашњи немир и све чешће имам нападе агресија.
Молим Вас, посаветујтеме шта да радим.
Унапред сам Вам захвалан на одговору.
:))
P.s. PROMENI NASLOV TEME!
4 puta unazad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahha xD
Zato što je ni u Srbiji nema kako treba.
A što da se menja naslov, šta je onom falilo?
Peki, dobar si, nema šta :)))
Nema L, tj LJ, zajebala sam se, izvini!
Pa zato sto pricamo o tome, mislim vidis da je i Ming zalutao.
Ahahahahahaha, ovaj naslov je bolji :))))
Super je Peki, ostavi ovaj:)))
Peki, dobro ti je ovo :)
Драга браћо,
питам се већ неко време - наравно сам са собом, и не могу сам да се изборим мишљу: Да ли је исправно дати своме сину име ИСУС? Обзиром да имамо имена свих светих, а то не - питам се је да ли би било исправно? Имена својој деци дајемо по угледу на људе и њихове животе тј у жељи да таква и наша деца буду...
Ја бих највише од свега желео да мој син буде по угледу на нашег Господа Бога Исуса Христа
Хвала
http://cdn3.knowyourmeme.com/i/6515/original/jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg?1248715819
Sise jedne sisaste, još mi nisu odgovorili! Dva jebena meseca čekam i kurac!
Ма то се пресветли отац дописује са својим имеџнери френдовима. Има ти одговоре кад и мени нека пичка одговори на поруку.
Ali Pufnici su odgovorili na mejl :(
Hahahaha,kakav komentar! :)
SPC ne deluje u Africi jer je to južnoamerički narko kartel (South Pacific Drug Cartel).
Barem tako piše u Pressu.
И никад нам не одговорише.
Peki, meni odgovorise!