Светино Савље

1. Izbrisala sam GA pre slanja, skontala sam da nema sanse da odgovori, ovako mozda i odgovori:)

2. Peki, sto ne promenis naslov teme u Svetosavlje?

3. Pitao: Марко Пантелић
    E-mail: XXXXXXXX@gmail.com
    Tema: Разно
    Pitanje:
    Бог ти помогао Оче Србо, добио сам адресу овог сајта од мог пријатељa. Елем, ја имам један проблем и потребно ми је да ме ви посаветујете у вези тога. Наиме, један мој комшија стално вређа своју стару мајку. Ја сам то трпео до скоро, али пре пар месеци сам у афекту био изнервиран зато што је своју мајку називао погрдним именима, и притом сам му поломио обе руке. Иначе, ја сам до пре пар година тренирао аикидо, и на часовима ове борилачке вештине научили су нас да се успешно одбранимо од евентуалног напада. Свестан сам свог греха. Недавно сам се обратио једном мом пријатељу и урадио сам како ми је он рекао: Изговорио сам "Оче наш" седам пута нормално и четири пута уназад.

Проблем је у томе што ми то није помогло, ја и после тога осећам унутрашњи немир и све чешће имам нападе агресија.

Молим Вас, посаветујтеме шта да радим.

Унапред сам Вам захвалан на одговору.

4. четири пута уназад

:))

P.s. PROMENI NASLOV TEME!

5. 4 puta unazad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahha xD

6. Zašto SPC nema misijsku djelatnost u Africi?

Zato što je ni u Srbiji nema kako treba.

7. A što da se menja naslov, šta je onom falilo?

8. Peki, dobar si, nema šta :)))

9. Nema L, tj LJ, zajebala sam se, izvini!
    Pa zato sto pricamo o tome, mislim vidis da je i Ming zalutao.

10. Ahahahahahaha, ovaj naslov je bolji :))))

11. Super je Peki, ostavi ovaj:)))

12. Peki, dobro ti je ovo :)

13. Питање:
    Драга браћо,

питам се већ неко време - наравно сам са собом, и не могу сам да се изборим мишљу: Да ли је исправно дати своме сину име ИСУС? Обзиром да имамо имена свих светих, а то не - питам се је да ли би било исправно? Имена својој деци дајемо по угледу на људе и њихове животе тј у жељи да таква и наша деца буду...

Ја бих највише од свега желео да мој син буде по угледу на нашег Господа Бога Исуса Христа

Хвала

http://cdn3.knowyourmeme.com/i/6515/original/jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg?1248715819

14. Sise jedne sisaste, još mi nisu odgovorili! Dva jebena meseca čekam i kurac!

15. Ма то се пресветли отац дописује са својим имеџнери френдовима. Има ти одговоре кад и мени нека пичка одговори на поруку.

16. Ali Pufnici su odgovorili na mejl :(

17. Има ти одговоре кад и мени нека пичка одговори на поруку.

Hahahaha,kakav komentar! :)

18. SPC ne deluje u Africi jer je to južnoamerički narko kartel (South Pacific Drug Cartel).

Barem tako piše u Pressu.

19. И никад нам не одговорише.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.