Transfer blama

  1. Mislim ako dozvoljavaš da se neko nasilnički ponaša prema tebi to je samo tvoja greška, znači da si slab i da si nekome pružio neki povod za to.
    Uvijek je bilo tako i uvijek će tako i biti. Jaki (ne bitno da li su fizički ili psihički jači) iskorišćavaju slabije... to je u domenu ljudi.

    Kakva glupost. Maltretiranje slabijih bez razloga je siledžijstvo, i ako ti to podržavaš kao nešto prirodno, onda ti nisi normalan. Napravi razliku između rivaliteta i iživljavanja. A to za "pružanje povoda".. Je li onaj nesrećnik kog su klinci pretukli u parku skoro, jer im je ličio na pedera pružao nekog povoda??? Da sve bude apsurdnije, čovek čak i nije gej, oženjen. Pesma je o tome. O iživljavanju malih i iskompleksiranih dečaka željnih toga da budu prihvaćeni.

  2. marcelo je uvek transfer,ne morate kaciti tako ocigledne transfere...

  3. shbija kuca na phomaji

  4. Kakva glupost. Maltretiranje slabijih bez razloga je siledžijstvo, i ako ti to podržavaš kao nešto prirodno, onda ti nisi normalan. Napravi razliku između rivaliteta i iživljavanja. A to za "pružanje povoda".. Je li onaj nesrećnik kog su klinci pretukli u parku skoro, jer im je ličio na pedera pružao nekog povoda??? Da sve bude apsurdnije, čovek čak i nije gej, oženjen. Pesma je o tome. O iživljavanju malih i iskompleksiranih dečaka željnih toga da budu prihvaćeni

    Nijesam rekao da podržavam (tj. da mi se dopada) ali je prirodno.
    Isto kao što mi se ne dopada to što se zovem Stefan ali to je tako i drukčije ne može biti osim ako ne promijenim ime... ali onda opet i ovi slabi mogu da promijene stav.

  5. shbija kuca na phomaji

    Probao sam da izgovorim naglas kako je napisano i kapiram da mi je grlo toliko sjebano od cigara da ne mogu.

  6. Kakva glupost. Maltretiranje slabijih bez razloga je siledžijstvo, i ako ti to podržavaš kao nešto prirodno, onda ti nisi normalan.

    Dobro je, post se našao na pravoj temi...

  7. ti si se nasao na pravoj temi

  8. ti nisi...
    pokušaj na onoj de su narkomani...

  9. Ova stranica je toliko debilna i neduhovita aj da je ugasimo

  10. Nidžo, šukno ti ga Vejv na imendan :(

  11. Nijesam rekao da podržavam (tj. da mi se dopada) ali je prirodno.

    Prirodno je da ako si jači (i to u grupi) imaš poriv da prebiješ nekog ko je slabiji? Jer ti deluje kao peder? Jer ti se može? Može li neko s teme teretana da nam potvrdi ovo? Neko ko ne boluje od psihoza?

  12. Tako funkcioniše svet, sestro, alfa mužjaci moraju da pokažu dominaciju, to je usađeno u instinkt, ne može se protiv toga.

  13. U teretani su svi oboleli od kojekakvih psihoza. Tamo nećeš naći pomoć. Ali ja ti mogu potvrditi, neizmerno je zadovoljstvo šutirati pedera.

  14. Ovo što je skočimiš rekao možda zvuči pomalo surovo ali je u suštini istina.
    Neki alfa-mužjaci to mogu da potisnu, neki pak ne.

  15. Ja ne mogu, i ne želim

  16. Alfa je kad njih petorica ubiju Boga u jednom liku u mračnom parku?
    Opet, mešate rivalitet i siledžijstvo, a to su dve jako različite stvari.

  17. Ne, maco, to rade jer slušaju alfu.

  18. Alfa ne prlja ruke