Transfer blama

  1. Boli ga kurac. Garant uvozi taj brend pa sad servira jednoćelijskim organizmima reklamu.

    I da, zvoni mu bežični fiksni marke panasonic dok on to snima sve.

  2. ŠTA JE OVO
    KOJI JE OVO KURAC KAKAV JE OVO JEBANI OSMEH PA ŠTA JE OVA MEDUZA JEBOGA KRF
    http://www.youtube.com/watch?v=nJNxP0CnBO8

  3. Naš narod ne zaslužuje Acu :(

  4. nemaš devojku?
    jes matoro al ovaj gembeš što priča je suvi kvalitet
    http://youtu.be/xwlGYDMh7so

  5. Čovek ima svog privatnog novinara "Kurira" koji se uvek slučajno nađe na licu mesta.

  6. Побогу, ај знамо да је измишљена вест, али кад би се неко правио глуп и поверовао зар не би било мало чудно да неки тамо полицајац пролазнику на улици саопштава где се налазе и којим данима људи којима прете смрћу разни криминалци?

    Али ти њихови интернет коментатори су неуморни:

    alisa

    Nema njih g.VUČIĆU ni radnim danima a kamoli nedeljom. Ponekad su tu samo fizički prisutni,uglavnom se vide kako se došaptavaju. Svakim danom od nerada sve debljih stomaka i novčanika. Pročistite vi to jer su pojedinci sramota za Srbiju.

    cipelica

    Aleksandar Vicic je svojom pozrtvovanoscu i marljivim radom,pokazao da zasluzuje da bude na mestu na kome se sada nalazi. Moja zelja je da ga vidim na mestu premijera. Nadam se da ce se to ostvariti. Sada se tek vidi da Dacic,ne zasluzuje da bude premijer, a njegova stranka da bude u Vladi.

  7. pa daj jebemu mater dokle više?
    Pa ni đovaka nisu toliko promovisali.
    Ovo je kao tita što su hvalili mediji.

  8. Meni nije jasno zašto uopšte čitate to smeće od novina. Bez obzira na temu teksta...

  9. kurir ima zanimljive naslove.pre 5-6 godina je na naslovnoj bilo "petar pedercina".ne gej,homoseksualac,vec pedercina.umro sam od smeha.velika slika tog lika i ispod natpis velikim slovima.i jos "jedemo govna...ali stvarno".vezano za neku hranu.to isto bilo pre 5-6 godina.

  10. Mater joj jebem glupu!

  11. eto,kada ne gleda ravnu goru...

  12. Gledam sad Viklera i Ivanovića u TLZP, pjevaju nešto, drndaju.... Ajoj, ne bi žalio svoga golfa da ih sretnem negdje na pješačkom...

  13. Ladno mi govna iz kurira nisu objavila komentar a napisao neospornu istinu da je bog stvorio nedelju za odmor i da je aca nevernik lolo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.