Transfer blama

1. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t31.0-8/11212625_860012194066715_5960516890427502664_o.jpg
    Најјачи ми је Боки13 у Македонији, а део са грбом Котроманића у Босни не капирам...

2. Taj deo su Srbi, vidiš i sam.

3. Па баш... Мада ми то не пије воду, мада по тој аналогији су пијане металике из Војводине хехе.

4. ovo su pajdomani a ne metalike...svejedno transfer slika jako

5. Brate, pa sve metalike su sektasi i pajdomani.

6. Brate, pa sve metalike su sektasi i pajdomani.

i prljavi

7. valjda je misljenje prosecnog srbende iz picke materine,nedje dolje iz srbije da se svi severno od beograda drogiraju lepkom u venu i trpaju u dupe jer smo svi za madjarsku.

8. I sta kao nije istina? Sto ste bojkotovali cecu picke autonomaske?

9. ZATO ŠTO SMO PIČKE KAŽU DA JE ARKAN BAŠ POSTAO EKSTRA LJUBOMORAN U ARGENTINI NEDAJBOŽE DA JE POGREŠNO POGLEDAŠ I OVAJ ČUJE

10. NI JEDAN SRBIN SE NE PREZIVA NA OV TO SVE BUGARI I RUSINI!!!1

11. Odakle ti sada to za OV?

12. TO SE ZNA DERETIC REKO!!!1

13. Ma ne shvatas-ja znam da je to istina nego mi nije jasno otkud da to kazes odjednom kad niko nije spominjao tako nesto

14. Pa ovi severno od Beograda sto Sanitarni pominje, to sve Bugari majku im...

15. A to, to jeste. Moja greska. Nisu svi jbg ali vecina...kad saberes madjare, slovake, rusine, jevreje, svabe, rumune, hrvate, cigane...vise nego srba. Jos ako im dodas ove vece srbe od srba onda srba ostaje za malo iznad cenzusa

16. srbi su manjina u subotici

17. A u nedeljici?

Skečina!!!

18. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    skečaod

19. Kakva skečina na ovako divan utorčić!!!!

20. стврн топ скеч у сваком смислу

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.