Transfer blama

1. Naleteh sada na ovaj članak.
    http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/pederi-usvojili-decaka-1254.php

Prvi transfer je taj što je članak u crnoj hronici.

Drugi transfer je autorka teksta, kao i sam tekst.

Treći transfer je većina komentara.

2. Priča o lomači koja je stvarna. Ne mogu da se odlučim između transfera i užasa.

3. Da Stefane. Naslov, slika i polovina komentara je transferčina i ne mogu da verujem da se neko potpisao ispod teksta. Kakvo je to novinarstvo, majko moja? Jedino što me je tu prijatno iznenadilo jeste da više imaju lajkova razumni komentari nego radikalski.

4. Dragana Manojlović: „U krevetu sa srpskom mafijom“

Knjiga „U krevetu sa srpskom mafijom“ Dragane Manojlović ovih dana pojaviće se na kioscima, a pisac, čije je ovo drugo delo, kaže povodom toga za „Alo!“:
    - Ubiće me neko! Šalim se, naravno, ali očekujem pretnje koje sam imala i dok sam pisala slične tekstove kada bi mi telefon bio usijan od neprijatnih, uvredljivih, pa i pretećih komentara i poruka onih kojima se nije uvek dopadalo sve ono o čemu pišem - otkriva Dragana.

Čuh za tu knjigu, ali nisam do sada obraćao pažnju na pisca.
    Pa ova žena je hodajući transfer blama.

I komentar na tom članku:

Zar Draganu Manojlovic jos uvek nazivaju novinarkom kada je zbog perverznih pisanja Sudski kaznjena, isterana iz Kurira a protiv nje se vodi i Krivicni postupak u Kragujevackom sudu na koji nece da dodje vec godinu ipo da dokaze da je novinar - znaci obican sarlatan sa gimnazijom.

+ ∞

5. ja već sat vremena čitam Zlatka i plačem.
    E sad, ko je bolje upućen, jel se on zajebava ili je stvarno kretenoidan?

Iščitah malo, ali dovoljno. Troluje čovjek.

6. i ja pomislih, al ladno je stavljao i slike u popišanim gaćama da pokaže telo nekoj pički, a videla si mu i slike našta liči, ko zna, i meni smrdi na trol.

7. troluje kao vukasin dzindzer

8. Стала на 0:22 не могу више.

9. http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/decak-bloger-zbog-pretnji-morao-da-promeni-skolu/4025.phtml
    ТРАНСФЕРЧИНА!!!
    Али најјаче је што сам, кад сам прочитао наслов на насловној, помислио да прете Костићу лолололо

10. Iščitah malo, ali dovoljno. Troluje čovjek.

ne troluje 100% on je glavna atrakcija u svom gradu, svi u Novskoj znaju Juxa :)))

11. Jeste njega je ova riba ložila!

12. Ič-nji-san-ši ahahaha. Al' brate batak nije zanemarljiv :)

13. da bi je jebo jebo bi je, to stoji

14. ja se sećam ovoga jebote i ove pevaljke lololo, imao sam tad oko 7,8 godina hahaha. i ove emisije - 'da pitamo zajednolololo'
    a jes dobra ova majkumu...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.