Transfer blama

1. Au Peki, jes' transfer. :)

2. Па ако је ретардизам, по његовој дефиницији, да схватиш да је постер са хиљаду минуса у одабранима, а он је то схватио, онда је он ретардиран. Краљ! :)

3. Па прекопирао сам горе.

4. И шта сад, ја причам сам са собом? Што обриса пост, Мајмуновски?

5. Ne znam o cemu se radi.

6. Čekaj i zašto je to obrisano? Čovek je lepo objasnio šta je retardizam, ne verujem da je taj izraz definisan. :)

7. Трајно бановати човека и онда продукт његовог генијалног ума ставити на сајт који је стално подривао и то не у формату дефиниције, него у формату статуса - НЕВИЂЕНО ГЕЈ!
    http://www.facebook.com/vukajlija/posts/10150207303638061

8. a ovo Lole, hahahha:
    molim da dobijem razlog za to sto je moj vukajlija nalog banovan na 10 dana...
    Nalog je Rattler, napisao sam definiciju, koja je odmah obrisana a nalog banovan...
    Molim da mi neko iz vukajlije posalje poruku u facebook inbox!

9. Не зам ЗеЗо ја сам сад отворио страницу Вукајлије тамо и видео ово... Брука...

10. Dakle, evo nastavak od onog klinca što mi preko YT nudi posao. Pazite, molim vas, šta mi je napisao još:

da li bi zelio da snimom 5 dio najgore pjesme u istoriji i posle toga raju da li bi zeljeli jos ako krene svki mjesec novi dio nokn desetak djelova napravit cd ja cu sa svojom firmom to prodavat i zaradu djelimo polapola.odg da li si zainteresiran

Tetralol! :)

11. Hahaha, mali bizMismen.

12. Pekky ja mislim da je on tebe kontaktirao u vezi ovog zbog Dragane Mirković.
    Mali je kralj, ima moje poštovanje, bori se za kintu, biće jednog dana od njega Saša Popović.

13. Malo liči na Fernanda

Личи и на Чо Јун Фета, што је за респект.

14. Личи и на Чо Јун Фета, што је за респект.

Stvarno liči. Nije uzalud živjeo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.