Transfer blama

1. sve bi ja to jebo

2. sve bi ja to jebo

Што јес јес. Ове две да бацимо на бок па у камион до Јадрана, а после нек их покупе Јапанци...

Или сомалијски Пирати.

само не знам ко би нормалан за њих палтио откуп ? :)

3. само не знам ко би нормалан за њих палтио откуп ? :)

За плаву бих платио шта оћеш! Лепа а луда, најјача комбинација код рибе лололо

4. коначно ме неко свата за ову вушупла, дакле ТРАНСФЕР КАМА!

5. Darkerke se nose "posebno", navodno razlikuju od ostalih. Ustvari lice na drolje, bez ukusa.

6. Што би плаћо откуп за Кураву коју можеш и за џ да одрадиш ?

7. Па не могу да је одрадим док је у заробљеништву :Д

8. тарара не хули, поготову због аватара

9. blam na visokom nivou

http://www.youtube.com/watch?v=VLxAWbT2NhU

Niko nema što Srbin imade, Dragana Jugović del Monako pijana izvodi Carmen pred moskovskom elitom :)))

10. http://vukajlija.com/recnik/autori/26857

Transfer blama u svom iskonskom obliku. Kad god se pojavi po inerciji pozovem Radeta Jorovica i kazem mu:
    "Rade, molim te zaustavi tu prokletu kociju. Zaustavi je, inace odosmo svi u kurac"

11. Ало Крв, Костићу, шта кој курац бре?
    Зар није још раније Френки рек'о кад сам ја окарактерисао Костића к'о блам да се не стављају профили аутора?

12. E jbg, nisam bio prisutan kada je Dzekov prikrivani gnev to rekao. Sad znam.

13. Bila je ova Dragana i jako me nasmejala :)
    I mi Vajnhausovu za posrtanje imademo.

14. Ja zamalo da odem na ovaj kosplej al' jbg. ja jedino hteo da budem kao lik iz Barserkera, a srednjevekovni oklopi su skupi do đavola...

15. Па ја сам рекао лепо пре, одрадиш је, убациш на камион шестотон (који јури као авион) за Јадран, и боле те бриге. :)

16. Па ја сам рекао лепо пре, одрадиш је, убациш на камион шестотон (који јури као авион) за Јадран, и боле те бриге. :)

Што бре??!! Па ја би то трошио константно сваки дан! Држ'о бих је кући за хитне случајеве...

17. Mnogi su se požalili da je Ejmi Vajnhaus i njen performans u BG transfer. A nije. Jebiga, Baja Mali Knindža nijedan nastup nije odradio bez 4 promila, Aca Lukas nije zapjevao bez 4 grama koksa, Boro Drljača nije zapjevao bez 5 kila janjetine. Susrećemo se sa takvim likovima već godinama, ne znam šta je Ejmi loše uradila a da mi nismo već vidjeli.

18. Boro Drljača nije zapjevao bez 5 kila janjetine.

И 2-3 киле беванде.

19. Nije se snašla izgleda...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.