Transfer blama

1. Зашто спавамо у Цркви, на служби која траје 1 сат а останемо будни ноћу због филма који траје 3 сата? Зашто је тешко молити се а тако лако псовати? Зашто се људи клањају славним особама уместо Богу? Игнорисаћеш ово? Бојиш се да би ти се смејали? Господ је рекао: Ако ме затајиш пред својим пријатељима затајићу и ја тебе пред Оцем својим!” Ово те не би требало бити срамота ставити на статус ако верујеш у Христa

http://www.realx3mforum.com/smf/avatars/gallery/blank.gif

2. Ja sam stvarno lupila glavom o sto kad sam pročitala to, još me boli.

3. Зашто спавамо у Цркви, на служби која траје 1 сат а останемо будни ноћу због филма који траје 3 сата? Зашто је тешко молити се а тако лако псовати? Зашто се људи клањају славним особама уместо Богу? Игнорисаћеш ово? Бојиш се да би ти се смејали? Господ је рекао: Ако ме затајиш пред својим пријатељима затајићу и ја тебе пред Оцем својим!” Ово те не би требало бити срамота ставити на статус ако верујеш у Христa

По чему је ово трансфер?Ја сам ставио ....

4. По чему је трансфер? По томе што звучи као да га је исписао неко којем су у основној школи други ђаци лупали дангле и којем су родитељи бранили да гледа филм ноћу, па је створио себи механизам одбране по принципу ''грожђе је ионако кисело- а тако ми кажу и мама и тата који иду у цркву тек последњих 20 година и одједном су сконтали шта ваља.''

5. Pretpostavljam zato sto ako verujes u Boga nema razloga da dokazujes drugima pogotovo sa tim ucenjivackim statusima, to pise u zadnjoj recenici samo da bi se delilo.Ne verujem da je Bog mislio pred tim prijateljima.Neki mudroser uvatio foru.Po meni je to isto kao ono umreces ako ne prosledis.

6. Po meni je to isto kao ono umreces ako ne prosledis.

Управо то. Зато такве кружне поруке треба заобилазити.

7. Докторе, децхко, зашто се бојиш да би ти се смејали?

8. Шта је трансфер блама? Упутите ме у материју, замолио бих лијепо.

9. Трансфер блама је кад гледаш како се неко бламира и онда тај блам прелази на тебе. Ово може да се изведе захваљујући Тесли. Поздрав.

10. По чему је ово трансфер?

КХМ

Зашто спавамо у Цркви, на служби која траје 1 сат а останемо будни ноћу због филма који траје 3 сата?

Ко нормалан спава на служби, и уопште како можеш да спаваш на служби кад стојиш? Ајде да смо латини, да седимо па и да разумем, али православци...
    Плус, служба је реално досадна јер тип са брадом фура исту спику сат времена, ништа га не конташ а филм је вероватно занимљив јер нико није мазохиста да гледа три сата говно од филма...

Зашто је тешко молити се а тако лако псовати?

Ово је лаж, зато што се велики број правих и лажних верника моли ко нечитаво, поготово када им је то потребно (у преводу, Бога се сете кад им треба).
    Са друге стране псовање је једноставно ту, и не можеш га се отарасити, мада је то у прошлости покушавано егзорцизмом и сличним процесима.

Зашто се људи клањају славним особама уместо Богу?

Нико се не клања славним особама као што би се "требало" клањати Богу. Славне личности су само поштоване код људи и људи се угледају на њих. Могло би се чак рећи да су им идоли иако се то коси са заповестима. Али шта ћеш, и мени је драже да ми узор или идол буде Долф Лундгрен него прљави хипик са дугом косом и брадом...

Игнорисаћеш ово?

Да.

Бојиш се да би ти се смејали?

Не, једноставно је глупо.

Господ је рекао: Ако ме затајиш пред својим пријатељима затајићу и ја тебе пред Оцем својим!

Ајде ми појасни ту шпанску серију која се зове Библија. Како је могуће да тип буде сам себи отац?

Ово те не би требало бити срамота ставити на статус ако верујеш у Христa

Јебига, не верујем, ја сам прљава комуњара.

Ето зашто је трансфер...

11. Докторе, децхко, зашто се бојиш да би ти се смејали?

Јер спадам под Џедаје, а не под Powerславце, децхко!

12. Добро је, контао сам да је тако нешто и по називу. Фала ви.

13. “Crkva” sa velikim c označava istituciju, dok je “crkva” ca malim c opštijeg značenja. Na primer: Jedna od značajnijih institucija u državi je Crkva. Danas u crkvi služili su liturgiuju. :D

14. Јер спадам под Џедаје, а не под Powerславце, децхко!

ТО ДОЦО!!!!

15. Језоња, кои си учитељ. :Д

16. Зашто је тешко молити се а тако лако псовати?

Jebiga, lakše je, majkumu jebem u pičku.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.