Transfer blama

1. Thomdril Merrilin kako znaš šta studiram? :)

2. L0L

По чему је ово трансфер?

КХМ
    Зашто спавамо у Цркви, на служби која траје 1 сат а останемо будни ноћу због филма који траје 3 сата?

Ко нормалан спава на служби, и уопште како можеш да спаваш на служби кад стојиш? Ајде да смо латини, да седимо па и да разумем, али православци...
    Плус, служба је реално досадна јер тип са брадом фура исту спику сат времена, ништа га не конташ а филм је вероватно занимљив јер нико није мазохиста да гледа три сата говно од филма...
    Зашто је тешко молити се а тако лако псовати?

Ово је лаж, зато што се велики број правих и лажних верника моли ко нечитаво, поготово када им је то потребно (у преводу, Бога се сете кад им треба).
    Са друге стране псовање је једноставно ту, и не можеш га се отарасити, мада је то у прошлости покушавано егзорцизмом и сличним процесима.
    Зашто се људи клањају славним особама уместо Богу?

Нико се не клања славним особама као што би се "требало" клањати Богу. Славне личности су само поштоване код људи и људи се угледају на њих. Могло би се чак рећи да су им идоли иако се то коси са заповестима. Али шта ћеш, и мени је драже да ми узор или идол буде Долф Лундгрен него прљави хипик са дугом косом и брадом...
    Игнорисаћеш ово?

Да.
    Бојиш се да би ти се смејали?

Не, једноставно је глупо.
    Господ је рекао: Ако ме затајиш пред својим пријатељима затајићу и ја тебе пред Оцем својим!

Ајде ми појасни ту шпанску серију која се зове Библија. Како је могуће да тип буде сам себи отац?
    Ово те не би требало бити срамота ставити на статус ако верујеш у Христa

Јебига, не верујем, ја сам прљава комуњара.

Ето зашто је трансфер...

pre 7 minuta

Да , ово твоје јесте ТРАНСФЕР! што би реко Зезатор ......

3. Napomena: Ovo nije transfer blama, ovaj čovek je genijalan! (klip je iz više delova)
    http://www.youtube.com/watch?v=uMkrsvew8-A

4. Не знам, али твој претходни пост је класични учитељски. :)

5. Жигон је Жидов , све што каже о религији одма пада у воду!Нећу ни да слушам.Инквизиција!

6. Да , ово твоје јесте ТРАНСФЕР! што би реко Зезатор ......

Молим, појасни. По могућности у километарском посту :))

7. Стево Жигон је невиђена дебилчина.
    Можда највећи Хамлет са ових простора, али је човек био дебил.

8. Па трансфер блама је сфаки фејсбук статус који почиње са "Зашто?" Зашто, о зашто!?

9. Жигон је Жидов

Нетачно. Стево Жигон је био задрти атеиста.

10. Зашто, о зашто!?

Зашто је пингвин прегазио пиле док је прелазило улицу?

11. Стево Жигон је трансфер блама од личности. Погледајте целу ту емисију када после прича о Стаљину и о томе како је он православац али атеиста. Комуњара и русофил.

EDIT: И није Жидов, већ Словенац, италијанског порекла.

12. Нетачно. Стево Жигон је био задрти атеиста.

Мислио сам на Жидова као на националност.Шта , није био Јеврејин?
    А ово је још прејако , Јевреј и атеиста , хаха , дал може луђа комбинација ...

13. Мислио сам на Жидова као на националност.Шта , није био Јеврејин?
    А ово је још прејако , Јевреј и атеиста , хаха , дал може луђа комбинација ...

Није Јевреј Зловенец је биЈо...
    А може луђа јер је још и комуњара био, тако да...

14. Иначе мене уватио трансфер кад сам видео овај податак на попису у Црној Гори

Žensko
    51%
    Muško
    49%

15. 2054 Египћана живи у Црној Гори лололололо

16. Стево Жигон је невиђена дебилчина.
    Можда највећи Хамлет са ових простора, али је човек био дебил.

Upravo sam malo slušao Žigonove argumente o religiji i doživeo transfer zbog ovog posta.

17. Не суди о човеку на основу 9 минута клипа на јутјубу у коме износи аргументе које може побити и моја баба. А ја сам атеиста.
    Погледај целу емисију и послушај даље шта прича, па ће ти бити јасно.

Човек је био дебил, жена му је дебил, ћерка му је дебил.

18. Не суди о човеку на основу 9 минута клипа на јутјубу у коме износи аргументе које може побити и моја баба. А ја сам атеиста.

Ne sudim o čoveku već se ograničavam samo na njegove argumente o religiji koje sam čuo, inače ne znam ništa o njemu. Ajde zovi babu da pobije, ako nema pametniji posao. I ja sam ateista.

Човек је био дебил, жена му је дебил, ћерка му је дебил.

Previše olako etiketiraš ljude.

19. Не знам ко је више трансферисао у тој емисији.
    Дивну ствар је рекао за уметност, додуше.
    http://www.youtube.com/watch?v=F0NXHrRefxA

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.