Transfer blama

1. vesnam, мојне ми дираш Сајси. Долазим у Нк за викенд па да не буде зввекете.

Пјесма је тотални сарказам, исмијавање фенсерки, ал' јеби га погрешно схваћено. Сад се те исте фенсерке пале на ову ствар из најјаче. То је трансфер.

Ни ја не слушам ништа ни слично овоме, ал' сам се навук'о. Можда због Сајси. ♥

2. Eto,svaka mi čast. :D Sad svi slušate to.To nije pjesma.

3. Dobro,dobro,transferu jedan.:D

4. Pa jeste pesma je :) Pesma je za razliku od elitnih sporeta i ostalih...

5. Lafo kao 'Zlatni papagaj, tataplaćasveračune, ZLATNI PAPAGAJ, jer mi smo snobovi' kad je Orgazam izbacio, ismijevali su i prozivali snobiće i fensiće u Zlatnom papagaju da bi nedugo potom ti snobovi uzeli stvarku kao svoju himnu....

6. Meni je TDI radio transferčina i naziv i sve!

7. http://www.facebook.com/profile.php?id=100001677324452

Izvinjavam se ako je ovo neciji brat, drug ili sta vec, ali morala sam, procitajte about...

8. Pročitao i ništa. U poslednje vreme sam počeo da razumem te osobe. Takve osobe.
    Kojima su lepota i pare sve. Koje nije briga da li pišu ili pričaju kako treba, niti da li poštuju ikakva pravila. Iskreno, zavidim im. Dok mi brinemo oko finansija, faksa, ručka, oni brinu samo oko toga šta će obući. I ja sam takav. I ja sam kao oni, ali imam i brige.
    Zavidim im na tom bezbrižnom svetu. Na toj Nedođiji. Opet kenjam...

9. Pročitao i ništa. U poslednje vreme sam počeo da razumem te osobe. Takve osobe.
    Kojima su lepota i pare sve. Koje nije briga da li pišu ili pričaju kako treba, niti da li poštuju ikakva pravila. Iskreno, zavidim im. Dok mi brinemo oko finansija, faksa, ručka, oni brinu samo oko toga šta će obući. I ja sam takav. I ja sam kao oni, ali imam i brige.
    Zavidim im na tom bezbrižnom svetu. Na toj Nedođiji. Opet kenjam...

Kapiram ja, ali kada to stavis na fejs da svi mogu da vide, retko ko ce da kaze : "Jao, koja kraljina, svaka mu dala", vec ce uglavnom ljudi da kazu: "Isuse boze, koji je ovaj kreten?"... Ja sam dozivela transfer blama kada sam ovo procitala i to veeeeliki :)

10. Nikada neću razumeti ovakve osobe koje su do te mere pune sebe, a ne vrede ni pišljiva boba.

11. Једина замјерка овоме лику је што користи дупло в, иначе ово је сасвим океј.

12. *HEJTERI SAMO WI SKIDAJTE SLIKE,NO PROBLEMO....ZNATE PRIJAWI SE TO MURJI,LOCIRAJU WAM IP...RACUNAR UDJU U MREZNI SISTEM,SAZNAMO SWE...MOZETE DOBITI 100 000 DINARA KAZNU,ZA KRADJU INDENTITETA,I ZLOUPOTREBU

лолололололо

.Imam Hummera (crnog i siwog) 2009 go9diste,wozim uz to Audi A8,Audi R8,bugaty ,imam 7 motora,mrzi me da pisem koji su modeli,imam kucu na 4.sprata,wredelo je truda,drzim diskoteku,i zlataru i radim sa automobilima i motorima

лолололололо

13. Ne kazem ja, svaka njemu cast sto je to postigao, klanjam mu se zbog toga, ali samo pisanje toga na taj nacin je IDIOTIZAM. Da stavis to u About me... Eeeeeeeeeeeeeej...

14. Onaj profil je lazan.... ovaj je pravi http://www.facebook.com/profile.php?id=100002306646375

Ovo u zagradu je smehotresno :)

15. Не вреди ти сад извлачење, сви смо видели да не знаш падеже. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.