Transfer blama

1. Ma ne zanima me da ulazim u priču o komunizmu, ja sam se samo osvrnuo na argumente o religiji koji su po meni veoma razumni, e sad ako sam i ja debil zbog toga, jebi ga, nisam privilegovan pameću, šta da se radi.

Ne sudim o čoveku već se ograničavam samo na njegove argumente o religiji

2. Tomdrile, jel ovo za Ramba transfer ili si postavio ovako bezveze? Evo sad gledam, pa i nije transfer, čovek je realan.

3. NOLE SRBIN NAJVECI! ON JE VITEZ RODA PRAVOSLAVNOG! ON SRBIJU VOLI! ON A SRBIJU SE BORI! ON JE NOVI OBILIĆ! ON SE ŽRTVUJE SA SRBSKI NAROD I POMAŽE DA SE KUPI ZEMLJA ZA CRKVU PRAVOSLAVNU! ON JE BOGOUGODAN! BORI SE PROTIV MASONA!

4. Не, нисам мислио на трансфер, него ме је одушевио интревју, те сам имао јарку жељу да подијелим.

5. Не, нисам мислио на трансфер, него ме је одушевио интревју, те сам имао јарку жељу да подијелим.

Aaaa, ok, jeste. Rambo je lik.

6. Odličan je Rambo, nego odosmo u oftopik.

7. Vukašin95

NOLE SRBIN NAJVECI! ON JE VITEZ RODA PRAVOSLAVNOG! ON SRBIJU VOLI! ON A SRBIJU SE BORI! ON JE NOVI OBILIĆ! ON SE ŽRTVUJE SA SRBSKI NAROD I POMAŽE DA SE KUPI ZEMLJA ZA CRKVU PRAVOSLAVNU! ON JE BOGOUGODAN! BORI SE PROTIV MASONA!

Шта је овде за трансфер? Све је лепо речено!

8. AHAHAHAHAHA, čitam prethodnu stranu i naiđem na ISTI onakav tekst, samo par reči izmenjenih. :)

Zašto ne idemo u dzamiju klanjati na 1 sat , a ostanemo budni noću zbog filma koji traje 3 sata? Zašto je teško klanjati, a tako lako psovati? Zasto se ljudi klanjaju slavnim osobama, umjesto Allahu Dz.s ? Ignorirat ćeš ovo? Bojiš se da bi ti se smijali? Allah,dž.š je rekao:"Odbij me pred ljudima,i ja cu tebe odbiti pred njima!" Ovo te ne bi trebalo bit' sramota staviti na status ako vjerujes u Allaha

9. Da da ovo je heavy!

10. YouCantHandleTheTrut
    Vukašin95
    NOLE SRBIN NAJVECI! ON JE VITEZ RODA PRAVOSLAVNOG! ON SRBIJU VOLI! ON A SRBIJU SE BORI! ON JE NOVI OBILIĆ! ON SE ŽRTVUJE SA SRBSKI NAROD I POMAŽE DA SE KUPI ZEMLJA ZA CRKVU PRAVOSLAVNU! ON JE BOGOUGODAN! BORI SE PROTIV MASONA!

Шта је овде за трансфер? Све је лепо речено!

Nadam se da nisi ozbiljan? Ako jesi, onda si ti jos veci transfer.

11. Bivšem profesoru iz gimnazije bio rođendan. Profesor u gimnaziji, rekoh, ne?

http://www.imgjoe.com/x/dwdwcopy.png

12. Vesnam, ne znam zasto bi ovo bio transfer blama, nisu oni takvi stvarno oni samo opisuju kako se ponasaju takve bogate, glupe devojke...
    Pesma je supera i stvarno je extra zarazna...

13. Ovo je nešto izmedju transfera, lošeg vica i one igre "ko može najduže da izdrži"
    Mozda je čak štaviše i bilo...
    http://www.youtube.com/watch?v=8n8oceMsbX8

14. Xela, jesi mu video profil na fejsu? :)

Vesnam, ta pesma je jako zarazna. Slušam je zadnjih par dana. A inače, ne volim takve stvari. Jbg. :)

15. ee taj profil je transfercina prava

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.