Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
eh, al ste videli vi gol iz slobodnjaka što je Blaž zabio? nije zajebancija uopšte
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Žena, majka, kraljica.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
debeli pacov
Pališ se kao tinejdžer kad mu SoulOfMySoul komentariše definiciju.
Najveći uspeh je kada znate da nasmejete sami sebe.
Zovite me Aleksandra, Soul je veštački...
Тхе Форестер
-Ми смо Косово! Ја сам Косово! Ви сте Косово! Онај кер је Косово! Ова књига је Косово! Облаци на небу су облаци Косова! Онај џивџан пева за Косово! НАШЕ РУКЕ СУ РУКЕ КОСОВА!!!
-(маса у трансу) ТАКО ЈЕ ВОЈООООООО РААААААААААААААРРРРРРРГХ ВОЈО ОВАПЛОТИ МЕ!!!
SoulOfMySoul
To ti je church Pub sa novim nalogom! vidi se po avataru!
Ako svi vole ono što radiš, znaj da to ne radiš kako treba.
Studiram arapski. Lepo mi je. Uče nas da vozimo avione i pravimo bombe. Još nisam provalila zašto.
buttinacookiejar
Soul, troleru glupi:) Čovek mora da te voli.
Реме
Споро реагује, али реакције трају дуже. Значи јој мишљење блиских људи, док је према осталима равнодушна. Воли уметност, студира неки друштвени факултет, мада је опчињава и свемир и уосталом све што је прекривено велом мистерије. Повучена је особа, не воли превише да прича о себи. Филозофски настројена. Сматра да има сасвим лепу будућност и воли о њој да размишља. Воли, драме и можда хороре. Од музике слуша неки рок. Љубав је покреће. Верна је. Има снове, али рационално покушава да их остварује, један по један јер сматра да ће само тако успети нешто и да оствари.
Vesnam
Soul of my soul,ekstravagantna,uredna,duhovita.Društvo je voli.Voli romantične filmove.Na prvi pogled izgleda buntovno i ludo,ali je veoma ranjiva,to mi se čini na osnovu avatara i nika.Ima oko 18 godina.Voli muziku.Mislim da bismo se lijepo družile.:)
LUDI CAK
Sunce, zašto tako greješ decxko!?
Pjer88
Dusxo,kad budesx shwatila da se twoj decxko prima na mene-bitje prekasxno!!
Брисање налога? Да ми лижеш малога.
Здравко Шатро.
" I nista ne može dušu da zanjiše,
niti može u drhtaje da je svali,
ko je ljubio, taj ne ljubi više,
izgorelog niko ne zapali."
Jesenjin
Kako god da se okreneš, dupe ti je uvek pozadi.
Shut up, I wear heels bigger than your dick.
Mišljenje je kao dupe, svako ima svoje.
Big boobs don't count if you're fat.
Muškarci ne mrze žene onoliko koliko viču na njih, niti žene vole muškarce onoliko koliko ih slušaju i trpe. Dušan Radović
Mnoštvo želja ometa čvrsto oblikovanje naše sreće.
I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja...
18.07.2011. 3735-578
Lol. Decxko, što ne gotiviš Soul? I Soul, zasxto nisi stavila moj citat prvi decxko?
Nem ja pojam ko je to nego naleteo na ovaj teramonolog pa me obuzela neka tuga. lolo
HAHAHHAHA
Čekaj, ovo je sve sa jednog profila? Ja mislio Frenki pravio vremenom neku kolekciju, kad ono, međutim...
Lol.
Хаха. Френки, дао бих ти да ме плодиш. Поново!
Sve go hipster na hipsteru i samo se provlače. Samo vam one čale fale i arafatka oko pasa pa preko vrata.
Ja sam tranfer blama lololo
Nisi...samo si normalna na normalan način. :-)
Đolub igra kolo kod Lenoa!
http://www.youtube.com/watch?v=qy2rSK9FV_c&feature=player_embedded
Pjer, zanimljiv je video i nije za transfer blama.
Realno, meni se sviđa.
da da, bas je zanimljiv
svi ce da misle da hejtujem ali ja sam stvarno doziveo transfer blama zbog djovaka i to ogroman..onaj pravi i istinski transfer kakav ne doziveh odavno...zato sto covek ide kao po zadatku da upoznaje svet sa srbijom.znaci on to radi kao da prima platu za to,jer gde je god nole tu je i reci o srbiji...i blam me je sto ova zemlja ide toliko nisko da nas jedan teniser predstavlja po svetu i glumi klovna..
objasnio labokv
Naravno. Bolje da pustimo Karadžića, Mladića i Šešelja. Oni će nas pretstaviti u mnogo boljem svetlu.
ja mislim da se to ne radi tako..zemlja stice ugled na skroz drugi nacin...kroz ekonomiju turizam itd.koja to individua moze da podigne ugled jednoj zemlji..pisao sam vec..japan je poznat po modernoj tehnologiji,tehnici,nemci po auto industriji itd,to je snaga jedne zemlje..a i sta ti imas protiv karadzica i mladica..bili smo u ratu i sta...u ratu kao ima pravila...ajde nadji jednu zemlju koja je ratovala po tim pravilima..to se bre puca covece na sve strane,ljudi pobesne,kakav ratni zlocin..pa sam rat ti je zlocin
Pa onda da cinimo taj zlocin jos gorim.
Pjer, zanimljiv je video i nije za transfer blama.
Realno, meni se sviđa.
Decxko ko te je lagao da je tvoje misxljenje univerzalna istina?
Moje jeste jer kroz mene govori Rade Lackovic