Transfer blama

1. Vasići su baš fina porodica nema šta...

2. Malo je usiljeno to Novakovo konstantno propagiranje Srbije. Sve je to lepo, ali moze slobodno malo da predahne. Malo me je blam zbog tog snimka.

3. Mene je blam od kola i srpskoga kulturnog nasledja generalno. Normalni ljudowi imaju valtzer i vijoline, a mi zurle i kola decxko.

4. Mene je blam od kola i srpskoga kulturnog nasledja generalno. Normalni ljudowi imaju valtzer i vijoline, a mi zurle i kola decxko.

Није баш адекватно поређење. У време највеће експанзије зурли и кола у нас, ни у ''нормалним'' земљама није било ништа јаче од тога. Е, сад, друга је прича то што је код нас феудализам престао тек у другој половини двадесетог века.

5. Koji je meni kuratz danas da niko ne konta kad trolujem?

6. Ма, сконт'о сам да тролујеш на основу зиљоабецеде, ал' ми смор да се зајебавам, па реко' да будем мало озбиљан. Рекли су ми да сам неозбиљан, па зато. Тако, да знаш. Не би' ја иначе.

7. 1. Поента и јесте да нико не сконта.
    2. Ако се хвалиш тиме, ниси троловао.

8. Рекли су ми да сам неозбиљан, па зато. Тако, да знаш. Не би' ја иначе.

Lol, Džimi edukuje mase:)

9. http://www.youtube.com/watch?v=HmeSbJP76RY&feature=related

Ovo je i staro, a možda je i bilo, ali samo toga mogu da se setim...:-)

10. Piše u komentarima na YT da plaća 100eura onome ko skine taj video, zato što se sada ženi sa njom...ima i kontakt.:-))

11. Hahahahahaha. Gledao sam ovo. Mislim da ima i definicija koja ih opisuje. x)))
    No, želim da podelim ovo:
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252851_232143253478586_100000487398408_1013632_5365188_n.jpg

12. koliko je moguce da neko stavi ovo u svoj story na dejt aplikaciji?

Ambiciozna,iskrena,pametna,volim zivot i druzenja...slusam svu vrstu muzike,posecujem razna gradska desavanja...vredna kad shvatim da za to ima potrebe,obozavam fudbal kao i fudbalere...Imam jedan san i tezim i u cilju mi je njegovo ostvarenje...

13. Шта ћеш ти на онлајн дејт апликацији? :)

14. trazim niskobudzetnu devojku sa sela....