Transfer blama

1. Знам тога, пре је био Меси. Качио сам га већ овде.

2. Било већ двапут најмање. :)

3. http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=45694

DakleM, jeste topic star 2 godine, ali ja bih vas zamolio da ga pročitate. Ako vas mrzi ceo, onda barem prvi post. :))

4. Pročitao sam prve dve strane....KOji gikovi, frikovi, bikovi, šta god...

5. Marja idi u kurac
    a vidi ankete ispod

Biste li probali piće od konjskog sjemena?

Odvratno! Glupo pitanje! Ako već jedem jaja...
    Samo ako je jako uskusno Samo ako je jako zdravo
    Gdje toga ima za nabaviti?! Već imam svog pastuha

6. Tu je točilac glavni baja :)

7. Postovani

Zelimo da damo do znanja javnosti sledece stvari:

nase korisnicko ime ZORICABRUNCLIK je bez ikakvog razloga, bez ikakvog povoda i bez ikakvog obrazlozenja od administracije Krstarice - naprosto iz cista mira i "vedra neba" POTPUNO uklonjeno sa ovog foruma!

Bulma hoce da zna ZASTO!!!

Bulma je izgubila SVE SVOJE POSTOVE, sve svoje teme, kao i odgovore u tudjim temama u kojima je ucestvovala.

Smatramo da je ovo sramota, za (jednoi od nasih) korisnickih imena - ZORICABRUNCLIK koje vise eto tako ne postoji ovde.

Bulma izrazava javno gadjenje moderatoru i politici foruma Krstarice i poziva sve prijatelje da posete sajt na adresi

www.link uklonjen.com

srdacno

Pravda za Bulmu, lololo! :)

8. vidim ja da će uskoro moći i u limenkama da se kupi,lolo.

9. http://www.youtube.com/watch?v=V3_hUyc6Abs&feature=channel_video_title

Ubedljivo najveći transfer blama. Kako klip odmiče, sve je gore i gore.

Upoynajte "Dart Ledera" , sajt "jutub", on igra GTA4, on je opasan. Ako imate bar malo samopoštovanja, sačuvajte ga i nemojte gledati klip. Ali... ovo je... ne znam... Samo bacite očiju.

10. Auuu ovo je ubedljivo najveća transferčina koju sam video.

11. Koji transfer, au. Koja animacija.

12. ZeZaToR jedini podržava svaki izbljuvak koji ja istresem na sajtu. :)

agljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

13. Не зајебавај се са Шејтаном ако вјечан џенет и рахмет желиш!

14. Juce na b92 prica vlasnik te kuce,kako taj duh nikome ne smeta i zatrazio obezbedjenje policije od radoznalih sugradjana.A i tuda se snimao neki film.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.