Transfer blama

1. Ladno su u bukvaru pomešali ćirilicu i latinicu, koji fejl...

Evo sebe da stavim, ladno sam pomislio da je ono ć, a ne sj, šj ili šta već.

2. Dete kaže mami:"Mama, ja sam sa karminom pisao po tvojoj posteljini."Ona sva besna počinje udarati dete,sve dok se dete nije onesvestilo.Kad je zažalila,moli dete da otvori oči,ali prekasno.Srce je prestalo da kuca.Na postelji piše:"MAMA, VOLIM TE !"Napiši ovo na svoj zid,makar sat vremena,ako si protiv zlostavljanja dece.

3. Lololo. Kakva glupost, jebem ti patetike.

4. Jogurte ja volim šimejl fut fetiš !

5. xaxaxaxaxaxaxaxa, ovo stavljam na profil, sunce mu poljubim...xaxaxaxa

6. Ето видиш да има потребе да се уведе ново слово. :)
    Јотовање. Као што из Д и Ј настаје Ђ (дјевојка -> ђевојка), тако је из С и Ј настало Ć (Сјутра -> Ćутра). Дође отприлике као меко Ш кад се изговара.

Не можеш лако изговорити "с" у "сј", па свеједно вуче на "ш". Све у свему, просеравање.
    А оно за "јат" сам мислио уопштено. Кад већ траже сваки могући, идиотски разлог да дистанцирају ту творевину од српског, могли су и посебан знак за јат дуведу. Само, тешко би се онда људи натерали на промену. То би већ било прекомпликовано.

7. Ја се и даље надам да ово неће моћи да заживи. Или да макар неће дуго трајати.

8. Upravo videh da slovenci štrumpfove zovu "smrkci".

9. Ovaj lik sto je pravio klip treba momentalno da si nabije 3 prsta u bulju...Auuuuuuuuuuuuuuuuu.... :D :D :D
    http://www.youtube.com/watch?v=hQ5XqVvOz5g&feature=related

10. hahahaha, upravo sam saznao da mi je super ortak dobio blajv od trandže u turskoj,tek kasnije je saznao da ima miška kad je hteo da ga trpa lolololololol, pa video da neš nije oke aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. hahahaha, upravo sam saznao da mi je super ortak dobio blajv od trandže u turskoj,tek kasnije je saznao da ima miška kad je hteo da ga trpa lolololololol, pa video da neš nije oke aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahahahahahahahahahahahahahaha, kakav ludak, jebote.

12. Prava katastrofa .

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.