Transfer blama

1. Оног малог муџу набеђеног би затворио у подрум и терао да једе прасетину док не пукне ...

2. Za ovo bi valjalo napraviti dobar poster.

3. Šta tu ima neobično :)
    Intelektualni kapaciteti su u proseku narodnog poslanika, pritom voli da lupa koješta i uzima pare od mutavog naroda, ja bi rek'o savršena za taj posao.
    Lično voleo bih da je vidim u LDP-u, još jedan razlog da ih prve poređamo uza zid kad se digne kuka i motika.

4. Ona smatra da ima ogroman uticaj na omladinu u Srbiji.

"Tome u prilog govori i činjenica da samo jedna njena fan stranica na internetu ima više od 300.000 pristalica."

Jebote, je l' to znači da i gastozz ima ogroman uticaj na nas?

5. Tako je jeco i kandiduj se za predsednika svi ćemo glasati za tebe
    Ja mislim da ni Čanak ni Ivica nisu tolko pukli da je stave na listu znači ostaje nam samo Čeda-beda

6. Izvinjavam se unapred sto cete cuti ovo...Ovo nije ni za giljotinu!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=4oO_7rr-Az8

7. Pa jel su to ta nova slova???

8. Ladno su u bukvaru pomešali ćirilicu i latinicu, koji fejl...

9. Kakva nova slova? Crnogorska?

10. Ja mislim da su to akcenti ili se možda varam.

11. Зашто то није могло да се напише са "шј"? И зашто онда нису увели нови знак за јат, да се не муче са "ије" и "је"?
    И моја баба каже "шјутра", а нема везе са Црном Гором!

12. Не људи, примијењено је јотовање и ту. Сјутра и зјеница су ријечи, а новим словима се јотовање може и записати.

13. Чек, јел се то чита као "сј" или "шј"?

14. Ето видиш да има потребе да се уведе ново слово. :)
    Јотовање. Као што из Д и Ј настаје Ђ (дјевојка -> ђевојка), тако је из С и Ј настало Ć (Сјутра -> Ćутра). Дође отприлике као меко Ш кад се изговара.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.