Transfer blama

1. Blamčina najveća! PA JEBO JE OTAC, JEL SE SA PRLJAVIM NOGAMA U KREVET IDE?

2. ахаха колико сексуалних помагала, толико није прошло ни кроз шупљине саше греј!

ја налетела на ово, вероватно сте већ видели фотку
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/316039_10150282149886290_116538086289_8204640_1961757465_n.jpg

комбо трансфер уз ову фотку горе :)

3. А и онај најдоњи пенис на кревету је симпа скроз.

4. Ид у пичку материну!

5. Пресекох се, јеботе. Тишина у крају, мркли мрак. . . Појачам звучнике на максимум, јер се ништа јебено не чује. Није немогуће да ми неки комшија рикно.

6. Rasplakala sam se malo...

7. Jebi ga, sad će ostali znati po komentarima. :)

8. Kakva bruka za kosijanere...

9. KOJI METALAC JEBEM LI TI SUNAC!
    NIKOLA PLODI NAS!!!

10. НИКОЛА ЈЕБЕ КУРЦЕМОКОПИЧКЕ!

11. НИКОЛА АРЧИ ПО ДРУГИМ ДИМЕНЗИЈАМА И ЕНТИТЕТИМА!

12. na ovo bi bila fora da organizujete trolovanje

13. Smarko je l' ovo transfer zbog nepismenosti? Fora je dobra i ja sam rekao "Idi u pičku materinu" kad sam video, klip kao klip nije transfer sem slike muža i žene na kraju. Koji kurac je fora s tim?

14. Pročitah naslov na izvesnom sportskom sajtu :"Ljubomorni su jer sam lep i bogat", i pomislih koja li je ovo budala izjavila?
    Otvorim tekst i gle čuda u pitanju je Kristijano Ronaldo.
    Doduše naslov je, da se tako duhovito izrazim, izvučen iz konteksta, Kristijano je zapravo izjavio:"Očigledno su neki ljubomorni što sam lep, bogat i fantastičan fudbaler"

Evo i linka: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=15&nav_id=542167

15. Јаше на таласу самопоуздања због оне дефке!
    :)))

16. Uki, koje? Daj link, pliZ (samo se nadam da nije neka moja u pitanju :)))) ).

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.