Transfer blama

1. Не бих се кладио да је ироничан, од Хрвата сам свакакве изливе сличних идиотизама чуо, и многи су били потпуно озбиљни.

Evo da doprinesem temi.

2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4d_FvgQ1csE ололололо нааче кад пустио онај чикен денс мјузик и певао, и то му као кампања за изборе, ололо

3. Људи, човек се спрда, знам да су кроасани за свашта способни, али ово је сасвим фина спрдачина.

4. Људи, човек се спрда, знам да су кроасани за свашта способни, али ово је сасвим фина спрдачина.

E to.Pa i sam naslov govori da čovjek zajebava pućanstvo.

5. Nedostajuce karike nema, zato sto covek nije evoluirao na zemlji nego u Vega sistemu pre 8 miliona godina.

Čovjek je samo pogriješio u vremenskom periodu. Inače je ovo istina.

6. Evo da doprinesem temi.

А шта си се ти сад направио паметан, ај... јел није да редовно имају овакве кретенизме, јесте, и шта сад? Друго, овај се зајебава, али је јасан тон прозивке, начи све као кроз шалу, али онако ипак да ти га некако ували.

7. А шта си се ти сад направио паметан, ај... јел није да редовно имају овакве кретенизме, јесте, и шта сад?

Jeste, imaju. A imamo i mi. I sve ostale nacije.

Друго, овај се зајебава, али је јасан тон прозивке, начи све као кроз шалу, али онако ипак да ти га некако ували.

Ako je nek nacija prozvana u tom pisanju, to bi onda bili Hrvati.

8. Царе, који курац? Да ли је могуће да текст који је директна и добра прозивка ХРВАТСКОГ идиотизма можеш да схватиш као уваљивање нама? А и "Династија" није јебено ремек дело па да се осетиш увређеним ако га поткачи. Јеботе. Не могу да поверујем.

9. Она емисија купохоличарке или шопингхоличарке, како већ. Која је то трансферчина, ужас.

10. Курде, добродошао у 21. век :)

11. Sad mi upalo u pretragu YT dok sam slušao Novelu...:-)

12. Зорица је незванична маскота ове теме.

13. Bolje peva od severine...

14. Ja bi da mi to koljemo kume i onako će da priča da smo je klali... Nije da je ne bi jebo...
    http://www.youtube.com/watch?v=l62v4sB_gMw&feature=player_embedded#!

15. Uhvatio me ogroman transfer kada je počela da peva.
    Ali mi se na neki freaky način sviđa.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.