Transfer blama

1. Jeste da, Davide. :)
    Gde nije tuga, ali verujem da vernike ovakve propovedi još više učvršćuju u veri. Onako baš, zdravorazumski.

2. Ја познајем лика који се прима на Дигиталног Анђела.

3. ''И врати се после у мене живот '' ово победило лоло

4. Da nije Otac bio bi ludak.

5. озбиљан сам, то је све истина, тачно те тако жигошу ко животуњу домаћу, не остане од тебе ништа духовно, него је вама смешно пошто он драматизује мало и прича то мало у том црквеном маниру и таквом емотивном духу, мало неприлагођеном маси, али не бојте се, схватићете све, одупрећемо се страним хордама зла.

6. Da nije Otac bio bi ludak.

Зашто једно искључује друго? :)

озбиљан сам, то је све истина, тачно те тако жигошу ко животуњу домаћу, не остане од тебе ништа духовно, него је вама смешно пошто он драматизује мало и прича то мало у том црквеном маниру и таквом емотивном духу, мало неприлагођеном маси, али не бојте се, схватићете све, одупрећемо се страним хордама зла.

Давиде, ај не сери леба ти.

7. тачно те тако жигошу ко животуњу домаћу, не остане од тебе ништа духовно

Potrefio si temu bratec sa ovim postom!

8. Mislio sam na mesto prebivanja u cisto fizickom smislu.

9. Ја једном окачио тога Јоила на фејс, много ми био смешан неки клип на ком прича о цигарама ваљда, не сећам се. И један ортак кога нисам видео 100 година ми лајкује то, ја сам мислио лајкује, јер му смешно. Ал јок, после смо се нешто дописивали, рекао ми како планира да оде у тај неки манастир да га посети, како му је Јоил много моћан, триста неких кураца ми исписао о њему, мислио сам да ме тролује.

10. Кад си већ поменуо клип, одох да одгледам онај твој са капијом. Не знам зашто али се ономе исплачем

11. Ја само да кажем да има поенту ово што Давид прича.

12. Кад си већ поменуо клип, одох да одгледам онај твој са капијом. Не знам зашто али се ономе исплачем

У, тај је добар. Ставићу га на Јутјуб ускоро.

13. А мичи, пресмијах се опет, прејак је.
    Сад идем онај фацин да одгледам, и он је много добар.

14. ЗНАШ ТИ КО САМ ЈА БРЕ, ЈА САМ ЂОМЛА БРЕ, ЈА САМ ВОЖДОВАЦ !
    САЋУ ДА ТЕ ИСПРАНГИЈАМ ПИЧКО ЗЕЛЕНА :)

15. Модови, немојте да банујете Ђомлу са Вождовца :)
    ИНВАЛИДИ ОЛЕ, ИНВАЛИДИ ОЛЕ!!!

16. Па јес ретардирана дефиниција

17. A šta ni njenom mačo-mužu...taman je postalo zanimljivo! Pa jel' ih pojeo aligator ili nije, na kraju? :-))

Zašta se drveće seče da bi se pravio papir, jebote.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.