Transfer blama

1. Лололо, а ја мислио неко се спрда са Борисом, нисам сконто да то заправо постоји.

2. to je on iz mudiju izbacio, ako me razumeš, hehe

3. И назвао га Дорис јер је одувек 'тео да буде женско.

4. LickItGood
    uzmi preslusaj pesmice

Ја не могу то да слушам. Нервира ме кад домаћи певачи снимају песме на енглеском. То што неко воли страну музику, не значи да може да је и квалитетно изводи. Ако Дорис Бизетић хоће да се овде бави музиком и да зарађује од тога, нека за почетак пева на српском. А ако ће да пева песме на енглеском, кинеском, јапанском, неком ванземаљском, нека иде тамо где ће се такве песме слушати и готово. Можда би требало да направи обраду неке старије песме да види да ли се то људима допада или нека нађе неког ко може да јој уради квалитетну песму. Можда да покуша да наступи на неком од фестивала. И пре свега певач мора да се добро осећа на сцени. Џабе и глас, ако си стегнут и стегне ти се грло пред камерама или пред публиком. Мада ја мислим да би њој било боље да се бави компоновањем и писањем песама јер делује несигурно кад пева. А такође и нека потражи помоћ и савет код наших најуспешнијих аранжера и музичких продуцената да би могла да напредује кад су аранжирање и продукција у питању.

5. hahaha sprdam se, ko to moze da slusa
    cak ni ja koja sam mazohista to ne mogu

6. Ја не могу то да слушам. Нервира ме кад домаћи певачи снимају песме на енглеском. То што неко воли страну музику, не значи да може да је и квалитетно изводи. Ако Дорис Бизетић хоће да се овде бави музиком и да зарађује од тога, нека за почетак пева на српском. А ако ће да пева песме на енглеском, кинеском, јапанском, неком ванземаљском, нека иде тамо где ће се такве песме слушати и готово. Можда би требало да направи обраду неке старије песме да види да ли се то људима допада или нека нађе неког ко може да јој уради квалитетну песму. Можда да покуша да наступи на неком од фестивала. И пре свега певач мора да се добро осећа на сцени. Џабе и глас, ако си стегнут и стегне ти се грло пред камерама или пред публиком. Мада ја мислим да би њој било боље да се бави компоновањем и писањем песама јер делује несигурно кад пева. А такође и нека потражи помоћ и савет код наших најуспешнијих аранжера и музичких продуцената да би могла да напредује кад су аранжирање и продукција у питању.

http://vukajlija.com/forum/teme/16661-transfer-blama?strana=796#post_2271878

7. Извини, Радјарде, који је твој проблем? Ово што сам написао, није ништа што може код нормалног човека да изазове трансфер блама.

8. Фендере, у двајес редова си изнео методику уско везану за технички и естрадни напредак Дорис Бизетић. Који курац?

А такође и нека потражи помоћ и савет код наших најуспешнијих аранжера и музичких продуцената да би могла да напредује кад су аранжирање и продукција у питању.

Ако би могао да ми проследиш Георгиевљев скајп, био бих захвалан, пошто су ме он и његова екипа јутрос насилно избацили из студија у Господара Вучића.

9. Радјарде, не знам какве проблеме имаш са Георгиевим, не могу да ти помогнем по том питању. Што се Дорис Бизетић тиче, она мисли да је најпаметнија и да ће са оваквим глупостима да постати популарна. Мало сутра ће. Само се бламира са песмама које су отпеване на лошем енглеском, које имају неразумљиве текстове и аматерски урађене аранжмане и продукцију. Може да иде и на часове певања, она се на сцени не делује сигурно. Има много горих певачица од ње, али мислим да је компоновање и писање песама оно што би требала да ради. Мора много да ради на себи да напредовала. Не знам колико има година, али би требало већ да одлучи чиме хоће да се бави. Музиком се бавиш да би зарадио и да би био популаран. Све остало је хоби. Не може свако да пева на енглеском језику, а то говорим пре свега због акцента. Можеш да будеш феноменалан певач, али ако ти изговор страних речи лош, певање конкретно на енглеском може да ти звучи очајно.

Ево, Јована Типшин. Кум (Qm) је поставио праву ствар. Може да има умилан глас, а нема, a кад би певала на енглеском, то би била катастрофа.

Или Маја Маријана.
    http://www.youtube.com/watch?v=hHcSZbMR4ls

10. Fendere jesi ti Vučica?

11. TucanKamen
    Fendere jesi ti Vučica?

Јок, бре. Него сам покушао да будем љубазан и да не вређам труд Дорис Бизетић. :)))))))

12. WHAT THE ACTUAL FUCK? Ovo se bojim da čujem kako zvuči...

13. hahaha ja se pišnula od textova

14. Nemoj ništa da brineš Smorka sad će ona da zaposli Vučicu ovaj Fendera pa će karijeru da vrati na pravi put.

15. Ovo kao da su pisali Kinezi na albumima za slike ili spomenarima, ma ni ti primerci koje sam ja kupovala drugima za rođendan pre des' godina nisu dorasli ovakvoj blamaži....

16. NEVER ON TIME, ANYWHERE
    NEVER ALONE, THAT’S NOT FAIR
    IN WATER YOU WANT TO DIVE
    BUT YOU CAN’T SURVIVE

17. TucanKamen
    Nemoj ništa da brineš Smorka sad će ona da zaposli Vučicu ovaj Fendera pa će karijeru da vrati na pravi put.

У, бре, па ја ПРОСВЕЋУЈЕМ. :)))))))))))))

Ауууу, ипак би јој било боље да се не бави музиком. Текстови су...

18. Lick pazi ovu:

SPECTACULAR GLORY
    OF THE HUMAN KIND
    I’M GONNA RENT THIS STORY
    HOPE YOU DON’T MIND

AAAAAAAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA, DA LI JE MOGUĆE! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.