Transfer blama

  1. Ovo treba da se sacuva za buduce generacije, isto kao pokojni Belacevic... Gledao sam kad se pojavilo, ali sa godinama postaje sve bolje.

    Mada "Vesna" ostaje neprevazidjena, zahvaljujuci Bambusu iz Mladenovca, koji jebe a tabani mu CRNI kolko su prljavi. I pesma "Oj ti mala u minicu, ja te cekam u kaficu"

  2. Grand se ne racuna jer je svaki minut emitovanja transfer blama...

  3. Tomdrile, meni je jači drugi deo trilogije.

    -AAA! Debeli pacov, upomoć!!!
    -Ne plaši se dečače, ja nisam kao drugi glodari, ja sam džentlmen.

    Plačem!

  4. http://img403.imageshack.us/img403/7518/gradiudoboju.jpg

    не знам јел било, ал мене срамота што сам уопште и прочито ово

  5. Karleušina kolumna u Alo-u. Jebeno svaka. Da imam ruku ko ona indijska božanstva, ne bi bilo dovoljno za fejspalm.

    http://www.alo.rs/v-i-p/estrada/vi-i-mi/21689

    A vi ste kao besni psi, pušteni da režite, ujedate, trčkarate u gomili, kezite zube i mislite da ste mnogo opasni i jaki... Niste svesni da vam humana kastracija tek sledi. Mudanca na panj i cap-carap. Od OOOORUUUK ekipe, udarne linč pesnice onih za koje ste tako kurčevito i samouvereno glasali, postaćete bezmuda masa zombija koja zna samo da ćuti i trpi nemaštinu i beskrajnu praznu demagogiju da će nekad biti bolje.

  6. Deca su naše blago, pogotovo ako se potrudimo da ih lepo vaspitamo, školujemo, usmerimo... Danas čitam, deca idu u grad i sa 15 godina traže centralni separe. Nisam znala da to može. Evo ja odmah sad zovem da rezervišem centralni za Atinu i Nikicu.

    Da l' ovo priča ista likuša koja je na estradu ušla sa 16 godina i Boga pitaj preko čega prešla da bi stekla slavu? Da l'?

  7. ајде бре не затрпавај ми ову бламчину од скриншота овим дебилизмом

  8. 70 гради? Колико је то процената алкохола, 175?

  9. 70 гради? Колико је то процената алкохола, 175?

    140 - мањевише

  10. nisam upoznat?kako se meri to koliko ima gradi?kako ide ta razmera?koliko je procenta akohola recimo ako ima 20 gradi?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.