Transfer blama

  1. Трећи комент, комент лика кога су "укебали", сам читао гласом оног пандура са јутуба "Заустављам возило, лице не стаје, скачем на хауби.."
    http://s13.postimg.org/r1ztyq2zb/sooooo_hardcore.jpg

  2. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/383016_295367090596389_533228445_n.jpg

    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578665_175507372582362_1693665119_n.jpg

    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/65183_237556299710802_1878472072_n.jpg

    слике од истог лика.. иначе краљ истетовирао сопствено име, јебем ли га коме је трансфер коме није ал мени бога ми јесте

  3. Зашто ти је ово трансфер? Нисам ултра Србин четник форевер и ти фазони, ал ово ми уопште није за трансфер. Трансфер су ми сви људи који по својој земљи и њеним, ај тако да кажем, симболима пљују као да су од најгорег душмана.

  4. javolimsve
    слике од истог лика.. иначе краљ истетовирао сопствено име, јебем ли га коме је трансфер коме није ал мени бога ми јесте

    Овај лик је толико ретардиран да је то неописиво.

  5. a sto da ne bude 3 prsta razdvojena ko sto je i dosad bilo? sta fali?

    edit: ovo ce da preraste u raspravu oko toga ko je sastavljen, rastavljen, religija i slicna sranja pa jebem mu lebac gde sme otac i sveti duh da budu na cm jedan od drugog i te fore ja samo kazem da ne vidim apsolutno nikakav razlog da se menja nesto sto furamo vec 20 godina. ali nikakav.

  6. Српски ратници су заклетву Краљу Петру II Kaрађорђевићу полагали са спојеним палцем, кажипрстом и средњим прстом, као симболом јединства Свете Тројице, управо онако како се православни осењују часним Крстом

    Више на: http://www.vaseljenska.com/kultura/znacenje-tri-prsta/

    ЕДИТ: Контам да не раздвојено да се не би Срби поистовећивали са есесовцима и тако тим наци муњама

    http://forum.axishistory.com/files/oath_941.jpg

  7. nemci su skoro sve simbole pokrali od rimljana koji su pokrali od ko zna koga pre njih. ako neki simbol uzmes za svoj ne vidim zasto bi ga menjao. da li nemci i danas tako pozdravljaju?

    elem to neki pop lelemudi, digo mu se da izvines tako i sad ce da izvrne nesto sto je izgledalo do jaja u nesto sto izgleda totalno debilno. moze mu se. a mi ovce ajmo kako mudra glava kaze.

  8. javolimsve, дај линк профила од тог паћеника, већу победу одавно не видех.

  9. иначе краљ истетовирао сопствено име

    Pa bolje da istetovira, nego da stalno vadi ličnu kartu da bi video kako se zove.


  10. Рекао сам више пута, рећи ћу и опет, тај Предраг Стојадиновић је мали образовац у атеистичкој кошуљи, мсм, цео живот посветити мржњи, није ли то мало истриповано?

  11. janpi
    nemci su skoro sve simbole pokrali od rimljana koji su pokrali od ko zna koga pre njih. ako neki simbol uzmes za svoj ne vidim zasto bi ga menjao. da li nemci i danas tako pozdravljaju?

    Pa nemci zaboli od rimljana, a nama odvojena tri prsta postala "deo kulture" od Vuka Draskovica devedesetih..

  12. Janpi, ako pričamo o tome što se nekome digao kurac da menja nešto, onda možeš da se pitaš i kome se digao kurac da menja taj pozdrav posle, ali doslovno, stotina godina?

  13. pa zar je to toliko lose sto je vuk draskovic popularizovao to? od svih politicara iz devedesetih ispade on i jedan od najboljih.

    da ne spamam vise temu, ovo spajanje prstiju je samo jos jedan u nizu od pokusaja crkve da utice na obelezja drzave. videli smo kako je to uticalo na srbe i pevanje himne, isto ce biti i sa ovim pozdravom.

  14. Na stranu od Draskovica pa na ovamo, al cemu pobuda za menjanjem ?
    sam si rekao

    ako neki simbol uzmes za svoj ne vidim zasto bi ga menjao.

    A ovaj sa skupljenim prstima je simbol mnogo duze od Draskoviceva tri prsta..
    Mislim nebitno, ionako se koristi samo na mitinzima i kad sportisti daju trojku. A kad su vec dali trojku, moze i kurac da im pokazuje :D

  15. Nema to veze sa Draškovićem. Prosto, pre je bilo spojeno, pa je promenjeno u odvojeno, a sad ponovo u spojeno. I sad, zašto ti smeta ova sadašnja promena, a ne i ona prethodna?

  16. znas sta, ja bih najvise voleo da pronadju neki papir u kome je zapisano da su se srbi pozdravljali sa pokazivanjem kurca, pa da vidimo sta ce onda crkva na to da kaze. da li idu muda spojeno :)

    elem himna mi pominje boga, pozdrav me tera da se krstim a zastava mi je crvena. a to mi sve naturise veci srbi od mene koji zivim u izgleda jedinom delu te Srbije.

  17. Nema to veze sa Draškovićem.

    Kako nema kad je on na demostracijama devedesetih koristio odvojena 3 prsta, i od tad to postade simbol srpstva..?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.