Transfer blama

  1. Endorfin? Sreća? Slušaj maćore, digneš guzicu svaki dan u nedelju potrčiš malo, digneš nešto teško, digneš samog sebe na kraju krajeva u skleku ili zgibu, onda se istuširaš, jedeš fino i izađeš na sunce malo razmisliš kako ti je dobro sve što ti je bog dao. Daš sitno cigančadima iz ulice umjesto za cigare i buca endrofin samo tako, SREĆNO ŠAMPIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Komentar na onom klipu sa vorteksom

    Draga Ana, ja tapkam već neko vreme, a upravo sam tapkala sa svojim petogodišnjim sinom. Oduševljenje Ti ne mogu opisati rječima. Pitao je šta je Vortex i kad sam mu "objasnila" rekao je: "Mama, onda mi treba uvjek da idemo u Vortex".

    Nisam siguran da li je trol ili ozbiljna budala.

  3. Ozbiljna budala. Zamisli kako je djetetu kad mu majka kaze da ide u neke vortexe..

  4. хахххах да да коменатри су баш трансферчина са Вортехкс клипа

  5. rekoh li ja da su to najgori sektasi od svih

  6. https://www.youtube.com/watch?v=jJ9GeRNyY_o
    овај са шеширом тзв. грицкалијер пти

  7. Aaaaaaaa umrlo je govno u meni od blama

  8. prvi put da ne mogu da izdrzim da nesto gledam duze od 20sek

  9. ЈаооооооооооооооооооООООООООО како су бедниииииииииии

  10. Dojaja a ja kad uđem u mek i tražim burek, isteraju me napolje

  11. koliko bi kostalo sve ovo

    hahah kad kaze znam da ste uzivali, bice jos mnogo ovakvih stvari...

  12. Meni je umrlo govno od blama na ono davidovo pitanje o picki koja je radjala. Debili jebeni imate po 30 ne znate kako izgleda picka zene koja je radjala a trebali bi da ste ocevi, bezbankovici neuspjesni

  13. ау какав кринж овај клип

  14. Meni je umrlo govno od blama na ono davidovo pitanje o picki koja je radjala.

    +1

  15. i ovaj klip je transfercina, jebo mater ne bih ovo radio pred ljudima ni da mi plate

  16. Чим прочитах Јелена Карлеуша одма сам знао да је гнар неумит

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.