Transfer blama

1. Ja je bas volim, posto je pesma filter za bolide. Ako hoces da saznas ko je kakav, samo pusti ovo govno, pa ko se uhvati u vozic samo mu pismeno, preporucenom postom javis da je banovan iz tvog zivota do 2099.

2. Ео вам, да уживате :

http://www.string-emil.de/

3. ma vidi onog levo, ni na nebu ni na zemlji,a ziljav da nema više!

4. U jbt...a znači zato su ih Rusi, Ameri i Englezi onoliko bombardovali '44-'45!

5. wojtek
    Id' bre u rac, naježio sam se kad sam video slike. :/

6. String Emil... on jebe.

7. Hahaha, zadnje dve strane ove teme sve bolje od boljeg. Prvo Klaus faca, onda onaj nerealni rođendan i na kraju ovaj kralj.

8. Ili njega...ne mogu da razlučim. Ali definitivno jebanja ima 100%... :-)))

9. Emil se ladno izbrendirao,jbt šta ti je Dojčland...

10. Колко је у трипу да има добро дупе, победа тотална :))

11. А, шта, као нема? :)

12. Dobro je dupe jer ima dobre tange...

13. Pa jel' nema? Mislim, ozbiljno pitam, nemam nikakav estetski ukus za muška dupeta, samo za ženska. :-)

14. Емил... бокте. Човек је персонификација генгбенга. Некако је постигао да изгледа као пет порнићара истовремено. Швапских.

15. ahahahahahahh kratko ali jebitačno :D

16. Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:-))))))))))))

Pa on je specijalac, vidiš da je jedini zelen...mora tako. :-)))

17. ali kako zbunjeno stoji nakon pokusaja da razvali vrata... neprocenjivo :)

18. Уф како би му главу изломио , јебем ти и паре и све ти јебем.....

19. kurde, baš je "specijalac". Hahaha...
    Do muda klip.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.