Transfer blama

1. Ja je bas volim, posto je pesma filter za bolide. Ako hoces da saznas ko je kakav, samo pusti ovo govno, pa ko se uhvati u vozic samo mu pismeno, preporucenom postom javis da je banovan iz tvog zivota do 2099.

2. Ео вам, да уживате :

http://www.string-emil.de/

3. ma vidi onog levo, ni na nebu ni na zemlji,a ziljav da nema više!

4. U jbt...a znači zato su ih Rusi, Ameri i Englezi onoliko bombardovali '44-'45!

5. wojtek
    Id' bre u rac, naježio sam se kad sam video slike. :/

6. String Emil... on jebe.

7. Hahaha, zadnje dve strane ove teme sve bolje od boljeg. Prvo Klaus faca, onda onaj nerealni rođendan i na kraju ovaj kralj.

8. Ili njega...ne mogu da razlučim. Ali definitivno jebanja ima 100%... :-)))

9. Emil se ladno izbrendirao,jbt šta ti je Dojčland...

10. Колко је у трипу да има добро дупе, победа тотална :))

11. А, шта, као нема? :)

12. Dobro je dupe jer ima dobre tange...

13. Pa jel' nema? Mislim, ozbiljno pitam, nemam nikakav estetski ukus za muška dupeta, samo za ženska. :-)

14. Емил... бокте. Човек је персонификација генгбенга. Некако је постигао да изгледа као пет порнићара истовремено. Швапских.

15. ahahahahahahh kratko ali jebitačno :D

16. Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....:-))))))))))))

Pa on je specijalac, vidiš da je jedini zelen...mora tako. :-)))

17. ali kako zbunjeno stoji nakon pokusaja da razvali vrata... neprocenjivo :)

18. Уф како би му главу изломио , јебем ти и паре и све ти јебем.....

19. kurde, baš je "specijalac". Hahaha...
    Do muda klip.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.