Transfer blama

1. Ово ме подсети на то колико дуго нисам био на рулету... туга.

2. Gordana je legenda ja to ne bi znao da jebem
    ovo na 1:27 je genijalno:)

3. ja sam mislio da su to oni izmislili o.O u sunce ti jebem

4. E moj CUPICU, da samo znaš koliko su ljudi tražili da postavim taj spot kad sam rekao da ga imam. :)

5. Dal je transfer, šta ja znam, ali u tom Andergraund kru-u je Stefan Kostić, a svi znamo koliko se uvlačio moderatorima. Smešno. Bez uvrede Stefane, ali i sam si svestan toga, kao i svi mi uostalom. Sa mnom je bio lično u sukobu jer je branio moderatore ko da su ga rodlili ne daj bože. Ne znam jel mu sad došlo iz dupeta u glavu ili je ovo samo prolazna faza. Ja sam se otvoreno svađao sa moderatorima i njihovim šlihtarama kada nisu bili fer, ne treba mi neka fejs grupica gde ćemo da ogovaramo moderatore jer ne smemo to otvoreno da im kažemo - Pljuc na fejsu, šliht na Vuki. Povraća mi se.

6. Брате, ко је ова који курац? Свако јутро виђам рекламу на ТВ-у, ликуша сере ко да је Марија Калас јеботе.
    http://www.youtube.com/watch?v=CFXX5_g7rgg

7. Uuu pa ima ona reklamu i za pelene, ček da je nađem. To je bilo pre ne znam kol'ko godina.

8. Aman ljudi, već treći put postavljate ovu ispalu veridbu, ajde malo obratite pažnju šta drugi postavljaju. A Kostić ovo radi samo zbog imidža, da mu je loše na vukajliji, otišao bi, ne bi bio prvi. Opet neko grupisanje, regurutovanje pičke materine. Čuj, fašistički režim? To što neko hoće da privuče pažnju, a ne ide mu za rukom, ne znači da je publika kriva.
    U jbte, koliko ove rečenice zvuče retardirano kad bi je čitao neko sa strane, ko da je nedajbože u pitanju nešto ozbiljno.
    Uzgred, kosa mi je ko slama, to sam sad skontala.

9. Добро је да није као Кери Бредшо. :)))

10. Какав бре андрграунд кру фридом фајтерз курци палци? :S Море мрш фридом фајтерзи, жалите се Наташи Кандић и Соњи Бисерко! >:3

11. Ајде нек ми неко каже у чему је фора са тим андерграунд круом, нисам обавештен. Само тај постер или...?

12. Zajebancija na fejsu uglavnom.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.