Transfer blama

1. je kapiram cupic sto smatras da se jobicic izblamirao, al dobro..okaci i ovaj moj post istom logikom :)

2. Nemoj zajebavati da ce to stvorenje da ide na Eurosong?Mada,posle onog proslog,fali nam samo pas koji svira frulu.

3. Zar bi se iznenadio? Kladim se da će, ako ne ode, bar biti u užem izboru.
    A ubeđen sam da će konkurisati na Beoviziju...

4. Alo ljudi jeste da smo mi u kurcu ali on je Čokalija tako da ne može da ide za nas pa i da hoće

5. debeli retard

EDIT: I Šešelj i ovaj drugi debeli

6. Moze jednu zemlju da predstavlja stranac,nema pravila koje ce da mu zabrani.Pa,ona Goga Crnogorka se takmicila u Svici,da je pobedila,ona bi ih predstavljala.

Zar bi se iznenadio?

Pa,i ne bih.Jedino sto bi dobili za stepen veci blam nego prosle godine.

7. Al iopet da nas Makedonac predstavlja stavio bih svoja muda u žrvanj

8. Majnunoliki što je to T blama? Čoveku je možda stvarno žao

9. Pa ja ovo ne bih ni u čvarke poslao.

10. fali nam samo pas koji svira frulu.

Šta fali Tini.Šta više ona je moj favorit za odlazak na Eurosong...
    http://www.metacafe.com/watch/447159/tina_plays_the_flute/

11. Eto,imamo i pseto.Nego,kad je u pitanju ovaj izrod,danas mi kolega na poslu pokazao neku sliku iz casopisa,i to dok sam jeo.Nisam gadljiv,ali kad sam ono video i govno mi je u rikverc krenulo.Magarcina na nekoj zurci,go mu supak,jos nakacio haltere!?

12. Koji ste vi evrovizionari... Ja bih da nas Jandrino jato prestavlja, kad su se već prodali nek učine i taj zadnji korak. Gora su komercijala od Metalike.

13. wojtek
    Обратите пажњу на криминал на 00:07.

Aaaahahaha, Durex, Snickers, Airwaves, dvaes kema, i minice za tehničku olovku, pobedio!!!

14. А као не би је каро? :)

15. Burzume, ova je za "onu" temu! ;)
    Sad ću je tamo nalepim.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.