Transfer blama

1. Катија, већ други пут хватам како ме опањкаваш на темама које немам обичај да посећујем, морам ја да прочешљам форум па да те испрашим!
    А није да не личи хахахах!!!

2. Banko ulja, to je kačeno ovde jedno 5 'iljada puta. :)

3. http://www.youtube.com/watch?v=FjeMDvCdrtc
    Klavijaturista JEBE!
    Dečko ne greši, samo je tako naučio da svira. Vredi...

4. Ja sam se napal`la na pjevanje ovog "pjevača".

5. Ајде, бре. Пустите децу да веџбају. Јест' да су грозно одсвирали, али у тим годинама је то нешто. Досад су вервоатно профи, уколико се нису распали. :)

6. Najbolji je čiča koji prolazi sa ironičnim osmehom...ObjasniJo

7. Срећа па је неко ове слушао, ллолололо пољана празна! лололоол

8. hahaha Buksno one klavijature zvuče kao da klavijaturista duva u melodiku pa gubi dah na momente :))) nedostatak kvalitetne garaže za vežbanje jbg.

9. Postoji neki fazon kao slični su Facebook i zatvor, u oba si u četiri zida, pišeš po zidu i bockaju te ljudi koje ne poznaješ (tako nekako ide, nisam skroz siguran).
    E, a pre neko veče (ne mogu da nađem link) neki lik je negde čuo za ovu foru ali umesto samo da je prepiše u stilu pravog plagijatora lik je napisao sledeće:

Zatvor

Zatvor: mesto gde pišeš po zidu i bockaju te ljudi koje ne poznaješ.

Uh, naježio sam se od sramote u tom trenu.

10. HAHAHA! Alah Jihad!! Wakawaka!

11. Sad gledam oskar popularnosti i transfer ne prestaje, zaista je stravicno!!!

12. Uvati me transfer blama kad vidim šta sve ljudi kače na statuse.

"Не могу више да задржим бол, не помажу таблете уз сав Алкохol, i плачем брате мој, плачем пред страницима,још укус туге тече мојим непцима!
    Не могу више да задржим бол, ма нека сам 100пута ја јачи пол...."

Lebe mekani. : /

13. Само за Цару, једини прави трансфер блама. И то фудбалски трансфер лоло

http://ecodiario.eleconomista.es/imag/_v2/ecodiario/deportes/225x150/PERICA.jpg

14. Ovo je bio neprevaziđeni transfer. Perica prešo da igra za reala lolololo

15. који је бре овај дане?
    едит: да бре огњенивић, лолоо

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.