Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Jedva čekam da vidim remea kako mrtav ozbiljan govori konobaru "e aj nemoj meni te priče, radio sam ja u pivari"

2. Nema koji konobar brt, tamo gde ja pijem uglavnom znam ljude hahah.

3. Trebalo bi da prosiris vidike malo tamo picke ni od korova

4. Kakvo je kaš pivo,ima ga sad svuda a nikad da ga uzmem jer proradi sirotinjski mentalitet bolje dva tocena lava nego jedno to

5. Trebalo bi da prosiris vidike malo tamo picke ni od korova

Nije Miners jedini lokal u koji idem brt.
    A i nije da mi fali žena u poslednjih godinu i po. lol

6. Bleče, Kaš zavisi, mnogo variraju sa kvalitetom, imaš boljeg krafta za istu cenu.

7. a ti si neki kurčev ŽENAR, je li

8. htedoh da napišem da ostaviš neki detaljan opis žena koje ti se sviđaju, ali sam se setio da si već jednom i na tu temu napisao kilometarski post xD

9. Nesigurnost u svoje poluznanje i objektivno nevazne, pa cak i netacne informacije kojima raspolaze- utisak o mister Santjagu

10. Reme daj neko misljenje o pivu u kornjaci,meni je to sasvim ok pivo na primer za te pare. O svetlom pricam,ona sa ukusom ne racunam.

11. Mala proizvodnja, osrednji kvalitet, ne preterano bolje od industrije, ali ipak pristojno za popiti.

12. Za divno cudo meni je Krfsko pivo sasvim solidno. Narocito regulare pilsner i tamno. Grci nisu bas cuveni po pivu, ali ovo je sasvim korektno.

Kao zadrti fan sam probao i Trooper sto Mejdeni potpisuju. Hteo sam da odem u Englesku i olupam flasu Dikinsonu o glavu. Djubre totalno, pa jos precenjeno sto se kinte tice. Posle bih se izvinjavao coveku, ali morao bih to da uradim.

13. Predložiti mi neki dobar APA za popiti

14. Ipak je pivo jedna trivijalna stvar i ne treba puno palamuditi oko njega, osim ako niste sa tarzanije pa furate onu usiljenu spiku kako je pivo broj 1 po bitnosti

15. pilsner urquell pio toceno. Ok nista posebno.

16. Predložiti mi neki dobar APA za popiti

Crow - "Gecko", lično sasvim solidno pivo, uglavnom cepam to ili "Sunshine" kad ima na točilici.
    Dogmin "Svetionik" i Kabinetov "Brrkaaa" su isto klasični APA stilovi od te dve pivare.
    Kaš - "Maltese" je isto APA, pio al' nisam preterano oduševljen.

17. Apaš me za kurac ha ha ha

18. Svetionik je više klasični Pale Ale, jer je lagan i za APA. I pravljen je sa ciljem da bude pale ale.

Al' da, Gecko je odličan. Sunshine je american wit, što mu dođe pšenična apa uglavnom. Odlično pivo.
    To je to od domaćih što vredi popiti.
    IPAe su kod nas zanimljivije.

Što se stranih APA tiče, najbolja koju sam pio, sigurno, al' košta 500+ kinti.
    https://www.ratebeer.com/beer/omnipollo-mazarin-oatmeal-pale-ale/170159/

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.