U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
шта је бре ово, пиво ил текила
Jao radler jebeni
Сантјаго, to je pivo sa ukusom tekile. Jako je dobro! :D
Što onda ne piješ tekilu?
Pa ne mogu, jako je to za mene previše. Ovo mi je gotivno baš.
makar ima ok kolicinu alkohola.
u ovim nasim budjavima se samo smanjuje.
http://www.target2000.net/sites/default/files/em_radler_500_can_s.png
Pristojan radler
I dalje ne kontam, zašto bi neko mešavinu tekile i soka zapravo klasifikovao kao pivo? Lolek
ma pusti ih u kurac, tačno čovek da pomisli da nemaju ni dvajes dana radnog staža u pivnici...
Inače, Santjago Korovjov toliko često posećuje majners pab da ima svoju ličnu grejalicu tamo, imao sam priliku da uđem i da vidim kabl od 15 metara kako ide od šanka do Santjaga Korovjova i napaja grejalicu koja mu je uperena u dupe
BOLJE JEDNO VRUĆE U JENDEKU NEGO TRI LADNA NA NJIVI
To the moon and back sasvim dobra dupla IPA od Kabineta, probao skoro i Jagodinku od Kors-a, lepa aroma jagode u pozadini, troduplo bolje od Thornbridge-ovog I love you will you marry me (isto jagoda u kuvanju dodavana). Olga on kardamom neki imperial stout s indijskim začinom, ko voli te jeger arome, ovo je pun pogodak.
I ja sam pio niksicko toceno ok pivo sa aromom hmelja i piva,preporuka
Koliki baksis treba za niksicko toceno?
Oko 70 sam ostavio za dva,ne drzi me za rec
Toliko sam i ja ostavio radniku iz poste sto mi je kucao 440k dinara za bitkoin
lep gest moram priznati
♥
Pa kad je realna priča da sam u Majnersu toliko kinte da sam mogao svoj pab da otvorim, mada je ljepše ovako.
Solidno uvlačenje u dupe da se zabašuri ispala za odlazak na pivo