Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ortak i ja kuvali pre mesec i po dana, kao demonstraciju kuvanja u jednom pabu. 14% alkohola, gorko do jaja i gusto kao motorno ulje. Da bi moglo kroz točilicu da prođe, morali smo da makar malo razbijemo gustinu flašom Jim Beam-a. Russian Imperial Stout ko bombon ispao. Svaki domaći RIS koji sam pio nakon ovog čuda deluje kao voda ili u najbolju ruku kao lager lol.
http://oi67.tinypic.com/hx5342.jpg
šalji ovoga brt da se isproba ako može kako
jesi bio na girosu lol
uf kako bi islo ovo uz giros
Nema više, juče bila degustacija u tom pabu, sašili smo se kao majke svi redom xD Otišlo svih 14/15 litara. :D
Ja balansirao između ovoga i Crne udovice celo veče, fazon gasio ovo Udovicom. Kada budem ponovo pravio šaljem obavezno, a uskoro ću praviti sigurno :)
Nisam, lol. Jebali smo mu kevu, mislim da sam popio negde dva litra ovoga i nekih četiri/pet udovica od 9 posto, plus neka dva pejl ejla od 6%.
Za klopu bi išlo ako bio pio jedno, na ovu količinu te i zasiti i jebe ti kevu.
Dal palite cigare sibicama pisam vam se u cizme
Zippom.
Šibice za tompuse, pošto ovo čudo ide idealno uz tompus
Vidi ako mi kazes da su sibice na stolu samo zbog umetnickog dojma slike to je jos gore nego da koristite sibice i ne salim se ni malo
E Reme? Poserem ti se u hol tvog salonca negde na trećem spratu u krugu dvojke (epicentra pederluka, logično jelda lol)
Sta tompus ne moze da se zapali zipom jel?
Nisu tu zbog umetničkog dojma, lol. Slikano je pivo, nisam ni gledao šta je iza. Fazon pab je brt, na šanku ima svega od gomile ljudi, koji ti kurac.
Verovatno je u piksli opušak od Karelije?
Camel žuti i Marlboro crveni meki od pljuga tu.
reme, mene je pitao za giros lololo e brate bio sinoc, išo na cert matica, pa do ateljea u laze i taman zvekno giros, pazi moram priznati da je skroz okej, pileci u pitanju je bio, lepo je bilo ono testo ispečeno, par puta ranije kad sam jeo ma drugim mestima jbg samo ga podgreju malo pa živo ostane, plus meso malo rešije su zapekli što meni odgovara tako da je skroz ok ispalo
reme brt obavezno obavesti me
Jaoo, kuvači piva, ko vas ne zna, skupo bi vas platio..
Aj ugini brt
Javljam sve krompir
jer ovo mi se dopada skroz kako si ga opisao. posle kolaboracije i olge što sam ovih dana cirkao, ovo bi bilo dobro isprobati kad ga bude
Rekao bih da je čak i od Kolaboracije 2 dosta gušće. U suštini, tura je baš bila izdrkavanje, kažem ti, baza je na oko 11% alkohola, i onda da bi se gustina malo probila, ubačena flaša Jim Beama. Gorko je dosta, možda samo malo smanjimo gorčinu u narednoj turi i to je to. Ostalo ostaje isto.
Реме кува пиво > Џела кува сперму
Интересантан хоби морам признати. Колико простора заузима тај производни погон? Не може у стану?