Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. А ел пробао неко да прави?

2. А ел пробао неко да прави?

Да прави пиво ? Јес мој ортак , да ти не причам како се завршило.

3. 1. Amstel,prve noci na maturskoj ekskurziji,ono,raspakujes se,odmah u supermarket,na plazu i udri.Ne znam zasto al' sam imao osecaj da pijem flasirani orgazam.... :D

2. Realno, Stella Artois je po mom misljenju bez konkurencije. Mogo bih da je pijem dok se ne userem...

3. Toceno, ali samo po proverenim lokalima, da mi ne razvodnjavaju neki seljoberi.

4. Veliko.

4. Nisam neki ljubitelj ukusa piva ali jedared sam posle 4-5 jelena popio tuborg.
    To je bilo kao kada povuces vodu posle kenjanja.
    Osvezenje

5. Мени обрнуто од синђелића, амстел је најгоре најсладуњавије и највеће говно које сам попио у животу, а најбоље које сам пио је Гамбринус, донио ми друг из Чешке, била лименка, ја је охладио, бомба пиво...

А садашње неко стање точења, па Туборг јебе мајке по укусу кад има праву температуру, па онда Никшићко, па што год после да дође :)

Флаширање, пхиее, што знам, не пих одавно ишта осим никшићког а да је флаширано, везе немам.

6. Pa ne kazem da je Amstel najbolji,ali u tom trenutku je meni bio mnogo dobar...Uleteli smo u supermarket najblizi plazi i jedino to je imalo od 0,5.Kasnije sam uglavnom pio flasirani Hajneken.A i onaj grcki Mitos mi se svideo...

7. Doneo drugarov ćale neko češko tamno, flajka 0,33, 7% alkohola. Jak i bogat ukus na jeziku i u grlu, a opet pitko. Baš fino pivo, samo ne pamtim koji model, nije neko prepoznato.

8. Za Mitos su tražili po 5 evra u diskoteci, mamu im grčku!

Razne vrste sam pio, kako naše tako strane, ali mi je nešto baš drago hladno točeno crno Nikšićko pivo.

9. Šaramo pils plus i zaječarsko u poslednje vreme, mnogo bolje legne od standardne divljači u vidu jelena i lavova...

10. E brate kad smo bili u diskoteci tekila bila 2,5 pa su svi pili to i nisu znali da uz kartu imas pivo.Ja tako isao i uzimao od ovih mojih.Popio 6-7 piva , posle izvadio absint onaj mali iz torbice,uzeo praznu casicu od drugara sto je pio tekilu i celo vece cirkao absint ko gospodin coek! :D

11. A bilo je i neko njihovo grčko pivo, bukvalno paket je koštao 4-5 evra. Neko Š pivo. Možda znaš kako se zove?

Kupiš to i kreneš u goste kod nekih u sobu. Tamo kao svi po 2-3 limenke kupili, ženske Ouzo i onda ti dođeš sa 2-3 paketa i ispadneš glavni baja lololo

12. Pio sam u Češkoj u Brnu pšenično pivo, meščini da ga sama pivnica pravi, Pegaz se zove pivnica. U životu nisam popio bolje pivo. Nije da sam neki pivopija pa da sam popio boga oca, al ono, ovo me oduševilo. Sa sve kriškom limuna u krigli. Vrhčina jebena.
    EDIT
    Pio sam u Brnu i ovo sranje
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/578784_3767913484638_1810101302_n.jpg
    ko Lav, samo eto zeleno.

13. Ahahha,znam na koje mislis,ali ne znam ime.U Lidlu bilo samo to govnjivo... :D Koji dziberi,toliki supermarket,a samo jedna vrsta piva... :D

14. glavni
    Ladno

Никшићко :Р

15. Лашко број један!
    Козел чешки, врхчина какво је пиво. Плзен исто, Мастер чешки ма свако њихово пиво је јебено добро а рецимо овај Козел и Гамбринус су јефтинији од наше дивљачи дупло а 5 пута су бољи. Јебено је код њих што имају много врста пива не мож све да стигнеш да испробаш лоло
    Зајечарско сам скоро пио после не знам колико година и одлично је. Паулајнер је исто одлично.
    Тамни Никша точен исто јебе маме!
    Најгора пиво ми је убедљиво пилс плус има укус као да је ужегло, баш огавно. А после њега Туборг, баш слабо и разводњено, ко да пијеш киселу а не пиво.
    Ако се сетим додаћу још неко...

16. Јеботе, што људи преферирају 0.33л? Који курац, нека ми објасни неко, јебога. Лава више волим од Јелена, Никшићко светло онако, али је Никшићко тамо одлично. Скопско сам пио пре неке две године и ако се добро сећам било је одлично. У Чешкој сам узео неко домаће точено, тамно беше. Крв ти јебем како је било добро, кригла од 0.5л.
    Кева је скоро била у Чешкој и мени и ћалету донела неко њихово пиво (више комада, различите сорте, сва су била добра, иако су била топла, тако да верујем да би хладна била још боља). Остало јебем ли га. :)

17. Пилс Плус кад сам га последњи пут пио је било јако добро. За онај Кругер и Брент из Куглаша и даље нисам на своме. А точено више не пијем по кафићима јер га разблажују. Туборг је квалитетан, а још је до скоро био на некој акцији тако да сам га пио за џабака по лименци, малтене (али је бољи Лав). Митос ми се свиђа, а она социјална грчка пива су само ок. Старопрамен је исто ок.

18. glavni
    Ladno

to je to.

ako cemo da cepidlacimo, ja volim ginisa. niksicko tamno toceno je vrhcina. od ostalih, pojma nemam... ne volim kad sladunjava piva jedino, ostalo moze sve.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.