kao malo iskusniji pivopija, moram da dodam, da je dobro pivo ono koje je ukusno i kada nije hladno.
ocu kazem, uzmite amstele, tuborge, hanekene itd, pustite da se zagreju na nekih 15ak C, pa probajte. i videcete da mu je ukus sranje...
nemoj da mesate pivo sa situacijom. mislim jebemu, otiso si na plazu nakon vruceg dana, neka sisata ti otvorila pantalone i pocela da pusi, a ti uzeo zedan neko ladno pivo i natego. naravno da ce u tom trenutku to da ti bude najbolje pivo na svetu majku mu :)
Nije varsteiner to je pilsner.
Vajs pivo, samo nije od najpoznatijih.
Wienerstephaner, weinerstephaner ili tako nesto. Ima nekog katolickog monaha na flasi.
Jes, ovo što Kelt kaže za situacije...Sjećam se da mi je odlično sjela Bira Morati u nekoj king sajz staklenoj ambalaži kad sam putovao busom bez klime u tri lijepe pizde materine, a vozač stao na benzinskoj pumpi da odmorimo...Mislim da je ambalaža 0.75 ili čak litar, a ja sam po onom suncu 2 flajke svuko za 10-15 minuta, piva je ustvari mogla biti sranje, a meni finooooooo...
Da, osecam se ko gej kad kazem da je Hajneken dobar, ali kida pivo. Jedno od retkih u kome mogu da uzivam.
Od domacih od ovih jacih marki Niksicansko. Valjevsko sam vec naveo. Jedno od najboljih piva, i pored Jagodinskog jedino prirodno, pravljeno od ciste vode. Ne kao ovo zverinje koje prave od vode iz kanalizacije ili odakle vec.
Jedno od najboljih piva, i pored Jagodinskog jedino prirodno, pravljeno od ciste vode.
''Никшићко'' је некад било на добром гласу управо због те чисте планинске воде помоћу које су је правили, говорили су да је то оно што га одваја од осталих пива. Наравно, у Апатину од планинске воде нема ни говора, па не сумњам да ''Никшићко'' из Апатина срање.
Чини ми се су да од ових силних приватизација с мултинационалним компанијама профитирали сви, а да је изгубило - пиво.
Rizikujući da zvučim perverzno: Volim klipače! Malo pivo mi je nekako neispunjeno, kao da mu fali 0.167 litara.
Vel'ki Jelen.
kao malo iskusniji pivopija, moram da dodam, da je dobro pivo ono koje je ukusno i kada nije hladno.
ocu kazem, uzmite amstele, tuborge, hanekene itd, pustite da se zagreju na nekih 15ak C, pa probajte. i videcete da mu je ukus sranje...
nemoj da mesate pivo sa situacijom. mislim jebemu, otiso si na plazu nakon vruceg dana, neka sisata ti otvorila pantalone i pocela da pusi, a ti uzeo zedan neko ladno pivo i natego. naravno da ce u tom trenutku to da ti bude najbolje pivo na svetu majku mu :)
1. Paulaner ( Munchner )
2. gleich :))
Jes vala dobra nemacka weiss piva.
Nisam siguran koje mi omiljeno, al mislim da je neki bese Vajnerstefajner (na tarzanskom nemackom), tako nesto :)
Warsteiner, misliš. Da, dobro je. Ali, Paulaner ima jednu notu koja ga izdiže iznad ostalih...
onaj osecaj kad udjes u random supermarket i vidis zilion vrsti, a nije efes taj koji je "najegzoticniji" :DD
Nije varsteiner to je pilsner.
Vajs pivo, samo nije od najpoznatijih.
Wienerstephaner, weinerstephaner ili tako nesto. Ima nekog katolickog monaha na flasi.
a od toga zilion onih sa borovnicom i ostalim voćnim programom :)
nou, the prof, nou nou nou nou
:)
ima kelt i ja da se slikamo pored rafa s pivom, cvknite :DD
Ovo, naso sam
http://www.homebrewtalk.com/attachments/f14/62261d1337778899-what-your-favorite-commerical-beer-weihenstephaner-hefeweissbier.jpg
http://www.beer-club.info/modules/Cataloger/Cataloger.Image.php?i=alpirsbacher-beer_f_1_400_1.jpg&ac=43456
Nisam suguran da je ovo, celte, al je jedino sa popom :)
http://www.beer-club.info/beer-brands/german-beer-brands.html
Ima ovde lista...
Jes, ovo što Kelt kaže za situacije...Sjećam se da mi je odlično sjela Bira Morati u nekoj king sajz staklenoj ambalaži kad sam putovao busom bez klime u tri lijepe pizde materine, a vozač stao na benzinskoj pumpi da odmorimo...Mislim da je ambalaža 0.75 ili čak litar, a ja sam po onom suncu 2 flajke svuko za 10-15 minuta, piva je ustvari mogla biti sranje, a meni finooooooo...
Valjevsko.
Јес да је мејнстрим али ја уживам у Хајнекену.
Од локалних ми се свиђа Никшићко али у Црној Гори што се пуни, ово што се пуни у Апатину је хемијска срањчуга.
Da, osecam se ko gej kad kazem da je Hajneken dobar, ali kida pivo. Jedno od retkih u kome mogu da uzivam.
Od domacih od ovih jacih marki Niksicansko. Valjevsko sam vec naveo. Jedno od najboljih piva, i pored Jagodinskog jedino prirodno, pravljeno od ciste vode. Ne kao ovo zverinje koje prave od vode iz kanalizacije ili odakle vec.
Може се нађе сад и у лименци :)
За сада Старопрамен, међутим, за месец и по дана ћу посетити Чешку тако да контам да ће се ситуација променити.
Kurac limenka, kupim gajbu za 900 djunti i milina.
''Никшићко'' је некад било на добром гласу управо због те чисте планинске воде помоћу које су је правили, говорили су да је то оно што га одваја од осталих пива. Наравно, у Апатину од планинске воде нема ни говора, па не сумњам да ''Никшићко'' из Апатина срање.
Чини ми се су да од ових силних приватизација с мултинационалним компанијама профитирали сви, а да је изгубило - пиво.