Prijava

Išmih, ja imam 20 dinara iz 1884god. Isto mi kolekcionari traže, al ne mogu turbo žvaku da platim u dragstoru jbg. Xdddd

reme, oceni kors larahu i dilemmu ipa

Gluperdo, čovek kupi pa odnese kada mu traže. Čisto sumnjam da drži u šteku 5483759435345 ambalaža Zaječarskog. Čak i loše skečuješ.

Kors nisam pio dugo, morao bih ponovo da probam da bih dao ocenu, Dilema je okej IPA, malo van balansa, previše gorak bajt, i onda prerasta u slatki sladni aftertejst. U svakom slučaju, jako pristojna IPA, ali ima i boljih, a i meni dražih kod nas da se popiju. Ono, dobra, ali ne nešto vanserijska.

čovek kupi pa odnese kada mu traže. Čisto sumnjam da drži u šteku 5483759435345 ambalaža Zaječarskog

сад баш гледам како ово да му објасним а да га не увредим, хвала

Dobro Išmih, gde si kupio to pivo? Kaži mi tačno, hoću i ja da kupim par. Ta kolekcionarska piva vrede baš dosta i to.

Zaječarac u staklu varira sa kvalitetom samo tako. Al ne u smislu dobar i manje dobar, nego dobar i govno nepitko upičkumaterinu. Ne znam šta mu rade, al tad kad je govno, ne peni nego kao sok od jabuke da sipaš i ima neki kiseo ukis na mravlju koselinu.

Kažem ti, idi i slikaj mi tu flajku sad. Al u iole većem objektu od Žajkove mesare.

Šta li jedete gomna nubine nepismene, staklo se puni u zaječaru a limenke i plastika u novom sadu.

Pritom, nadovezao sam se na Psetov post koji objašnjava sve. Niti me je boleo kurac za tebe niti za tvoju spiku o Zaječarskom. Nakon ovog tvog posta sam se nadovezao i rekao da je ovo netačno. Postoje dve ambalaže, od kojih se jedna puni u NSu, i tačka.

Prilično sam siguran da ima u Tempu i tim mestima, možda ne stalno, ali jako često, a čak i da je jedini lokal u kom postoji jebena Žajkova mesara, i dalje jebeno postoji.
I pročitaj svoj prvi post, otkud ja znam gde ti jebeno kupuješ usrano pivo i šta kupuješ, da li u Maksiju ili u lokalnom diskontu.

Brate, boli mene kurac da se dokazujem na vukajliji ikada. Xd

Nego ste me napeli a baratam materijom pa ajde da vas malo drilujem.

Ne znam koj kurac vas pogadja bilo koji post ovde, to ne mogu da razumem.

Evo, mogu da ti priznam da se razumeš u piva bolje od mene.

Osim oko zaječarca 0.5 hahahab

Osecam se drilovano

I treba. Ti, Reme i Išmih da se izvinite Bombasu.

Kors laraha solidna je, mada više cenim grizly od njih isto. Ovo pančevačko skroz dobar upad na kraft scenu, mada kontam da će malo da podignu standarde kao razbeerbriga, 3bir i ostali manji igrači što se stalno unapređuju i rastu.

lepo lepo dajte neke predloge sta probati

Kabinet - Olga on kardamom, jako crno pivo sa nekim začinom indijskim kuvano, fino aromatično ako si ljubitelj tih tripova.

Tron - Scorpio ili Crow - Caiman, solidne IPAe, onako prosečni reprezentativni primerci tog stila kod nas, sasvim fino za kad ne znaš šta popiti, a nećeš da pogrešiš.

Kors - Jagodinka, IPA s jagodom kuvana, oseti se slatkoća jagoda, al' baš onako u pozadini da ne pretera, meni skroz fino i zanimljivo.

Razbeerbriga - Bandiera rossa, kao neki amber ale, crveno pivo, malo slabiji hmelj, al' lepa aroma onako kao karamelizovano recimo.

Toe neka moja lista od par stilova + sve domaće pivare, samo patriotizam.

Dilema je okej IPA, malo van balansa, previše gorak bajt, i onda prerasta u slatki sladni aftertejst.

ova rečenica me prilično TRIGERUJE, moram priznati

Ta rečenica me tera da sam sebi izvadim oko

ahahaha tilmo jebeni

Gde se šišaš šomi?