Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Zakečarsko pivo je oduvek bilo zidarsko od pola litre.

Zaječarsku pivaru je kupio Efes.

Zaječarsku pivaru je od Efesa kupio Hajniken.

Hajnkenu distribuciju u Srbiji radi Koka Kola Helenik.

Hajniken se gnušao zidarskog zaječarca i kao nacionalni brend je hteo da promoviše Pils. Zezamo krizu i slične debilne reklame.

Opet se samo zaječarsko zidarsko prodavalo. Probilo se samo od sebe da bude nacionalni brend.

Onda Hajniken uvede one fensi flaše za Zaječarsko, i krene u prodaju.

Doživi debakl i opet vrati zaječarca u zidarskoj ambalaži.

Ima tu i tamo pokušaja sa onom bomba 0.33 ambalažom da bi ušao u horeku, al kurac, to se ne prodava rođaci.

Eto, kad već pričamo o temi, da zagrebem površinu.

Ljubi vas Tilmo.

2. svaka čast i hvala na poljupcu

jel vidite s kakvim predznanjem se ide na teme o pivima

3. Nema svrhe raspravljati sa Tilmom, debilčina je.

4. haha e picka ti materina pigmejska svako ko zna nesto vise of tebe je debilcina.. eto do cega je dovela indolentnost moderatora i nepotizam na sajtu, da ja moram stajati na Cilmovu stranu

5. Ne zna ništa degenko, misli da zna. Postoje i dan danas dve ambalaže 0.5 zaječarskog slepče.

6. bezi bre minijaturo

7. Postoje dva Zaječarca u staklu. Jedan se puni u NSu, drugi, zidarac u Zaječaru.

Pa to

A tilmo je prvo pitao a posle objasnjava odgovor na svoje pitanje hahaahha

8. bombas

Idi plači što ste izvukli veliki Plzen

9. Stvarno si retard Reme. Igrom slučaja sam pre sadašnjeg posla, radio za distributeru koka kole, koji je bio ekskluzivac za region. Tako da ovo što sam rekao, nisam pričao napamet.

Rekao sam suštinu, Hajniken je kupio i MB Pivaru jelte, pa i dalje u ograničenim količinama pravi to govno pivo, za oko fabrike, ta pils flaša za zaječarasko je izumrla, ima je u tragovima možda, forsira se burence 0.33.

Eto Reme. Sad ti kao vrsni poznavalac piva, odvovori mi molim te, ali argumentovano.

10. Ajde, Reme i Pseto, nađite mi tu drugu ambalažu za Zaječarsko. Tempo, Idea, Maxi, DIS, ajde?

Nađite ili napišite ovde da ste slepci koji samo kenjaju jbg..

11. Da ostane citirano.

Сантјаго Коровјов
    Ne zna ništa degenko, misli da zna. Postoje i dan danas dve ambalaže 0.5 zaječarskog slepče.

Maj nejm iz Pero
    Postoje dva Zaječarca u staklu. Jedan se puni u NSu, drugi, zidarac u Zaječaru.
    Pa to

12. Debilčino, boli me kurac šta si razvozio pre kulena, ta flaša je reaktivirana u dobroj meri (između 2012. i nekog kraja 2016. ju je bilo teško naći, ali je postojala u nekim pristojnim količinama), sada se lagano može naći u prodaji. I stvarno me boli kurac da se objašnjavam sa tobom, a i da gledam u pasulj koja piva imaju u igraonicama za decu. A sad se teraj u pičku materinu.

13. Hajniken uvede one fensi flaše za Zaječarsko, i krene u prodaju.
    Doživi debakl i opet vrati zaječarca u zidarskoj ambalaži.

зидарац у зајечару није престао да се пуни ни једног момента. нити су престали да пуне те фенси флаше после тог "дебакла", још увек постоје

Ima tu i tamo pokušaja sa onom bomba 0.33 ambalažom da bi ušao u horeku, al kurac, to se ne prodava rođaci

наравно да ће имати 0,33, као и свака пивара. кад су видели да је ретро амбалажа испала ок прича у јеленовом случају и они су преузели исту. и продаје се јер са 0,5 флашом не могу да уђу у кафиће

14. Išmih, ti si navukao prvim postom ovu dvojicu sveznalica na tanak led.

Ovo što si rekao nema veze sa vezom, al me mrzi da ti objašnjavam. Dosta sam napisao o ovoj temi.

15. Dosta si napisao o bilo cemu al ajde

16. све што си написао пише и на њиховом сајту тако да не морам да будем њихов дистрибутер да би то знао. а пошто сам колекционар свега у вези пива и пошто посећујем скупове колекционара у иностранству од 2012 знам да ми обе амбалаже траже колекционари и да им сваке године носим обе флаше. последњи пут пре пар месеци

17. Ne videh Remeov post. Kakva 2012 goina koj kurac.

Kažem ti, idi i slikaj mi tu flajku sad. Al u iole većem objektu od Žajkove mesare.

Ili guglaj ustvari. Eto, dao sam ti ideju kako odmah da dokažeš da si u pravu.

18. Šišti mi kurac da tebi dokazujem bilo šta, i da jurim krš zaječarca po marketima da bi razvozaču kulena sa vukajlije dokazivao da nema pojma.

19. Kiki, solidna piva u svom stilu, fora je što ja ne obožavam stil. I pritom su lagana letnja piva sva tri.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.