U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mnogo smo duhoviti he he
https://i.imgflip.com/26iwfe.gif
Nije najbolje, al je krajnje bazično, tipa, pivo koje se toči na engleskim stadionima i koje kuvasmo ortak i ja pre dve nedelje, a flaširali pre par dana. Sad za 25 sekundi odradio treš etiketu lololo
http://oi64.tinypic.com/2qmkb6f.jpg
Reme kao Henk iz BB
Otprilike tako i izgleda ortakova kuhinja kada kuvamo, gomila hemudže za dezinfekciju i sterilizaciju opreme, hmelj, pajdo/zlatarske vagice, hmelj, samleveni slad, par različitih belih prahova, menzure i čuda lol
Erlenmajer nocna mora
Kako se u svetu piva kotira nefiltrirani bip?
KAŠ Hop Harvest sasvim solidan ejl kuvan sa svežim hmeljem, onako fina slatkasta, u pozadini karamelizovana aroma sa nekom srednjom/blažom karbonacijom, popih ga kao sirup.
Dobio sam iz Mađarske neki dan Pecsi Sor premium lager, industrijsko pivo, ali se oseti onako osrednja aroma hmelja, tako da čak i nije bilo loše za popiti uz ručak.
Brate mnogo je dva remea aj odjebi pls
Znao sam da je trebalo da ga ubijemo dok ne izlegne jaja jebemti
brt bicu ljubazan za jedno dva do tri meseca da ti pošaljem par flašica mog prvog kuvanog piva i teglu noktiju uz sve to xD
ahahah ps
krompir REME PRIPRAVNIK
ahahahahahaha rađ ideš u kurac :D
Primer dobre recenzije:
-Ovo pivo je dobro, probajte: ime piva 9/10
-Ovo pivo nije dobro, nemojte da ga probate ime piva
Slazem se, to je primer odlicne recenzije. Ovo kad krenu sa aromom sladom i hmeljom vise mi se i ne pije iako ga nahvale jbg
A ti krompir slobodno posalji ili zovi da dodjemo radj i ja na degustaciju organizuj pivo i zene mi donosimo pa otprilike sta god oces xd
hahah ovaj mi je nesto OPOR
Pa gledaj ovo druze sta sad treba da pozelim da popijem nesto sa ovim opisom na pola sam se pogubio gledam jel prica o sladoledu ili pivu ili hlebu sta je ovo
Sto je najgore i kada sam procitao nisam bio siguran jel ga preporucuje ili ga kudi PA JEL DA GA PROBAM ILI NE SADISTO JELI
Nije los harvest, al je nako bas nezna ipa, pseto ako se sećam voli dudari u meso.
Znaci da ga ne probam?
ne probaj ga onda, uzmi threesome ipa ili kabinet to the moon and back to probaj