Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. A ono, sta popijes od toga u narednih mesec dana popijes, generalno, sada se negde slidaju rozomi hmelja, i mozda uzme nesto, posle nece biti svezi. Mada je to proseravanje iskreno, ono, cist marketinski trig satro kao svezi hmelj, kurac palac.
    Mada, kako je krenulo kasu u poslednje vreme, harvest je i jako solidno pivo. Zivo me zanima kakva ce im sledeca tura biti, opasno variraju.

2. hmm kakva je karbonacija ipa pitam se

3. Reme kolko para da ulozimo ti i ja da napravimo neko pivo da svi piju i da se obogatimo?

4. Ne moras da razlazes sve na cinioce (mada je vrv vec kasno jer si poceo hahaha) samo mi cifru kazi brt

5. Neko pitao za nefiltrirani bip, ne postoji domace industrijsko pivo koje se u svetu rangira iznad 10/100, uglavbom je tako i kod stranaca, s izuzetkom ceha i ponekog svabe. Ali jako, jako malo. Tipa, od industrije kod nas jedino dobro sto moze da se nadje su Bad, Erdinger i Paulaner.

Ajd i Belgijanci, ali ih ja bas onako ne volim, totalno su mi pisacka u flasi, mada ih masa voli iz nekog razloga, valjda jer su pickasto slatki, jer im se dodaje onaj candy secer.

6. reme, probao sam sve od kaša, ovo mi jedino valja, ono ostalo bukvalno nivo kruger i brent, msm preterujem al jako tanko i slabo

7. hahaha sad ce reme da ti objasni proces proizvodnje i istoriju procesa proizvodnje

8. 100-150k evra okvirno za pocetak je prihvatljivo za neki razuman kapacitet, pod uslovom da iznajmljujes prostor. Zavisi dosta od kapaciteta i prostora koji nadjes jbg.

9. reme, probao sam sve od kaša, ovo mi jedino valja, ono ostalo bukvalno nivo kruger i brent, msm preterujem al jako tanko i slabo

Pa kada je jedinoj osobi u pivari koja zna nesto o pivu prekurcilo da drzi pivaru sa jos sedam suvlasnika.

10. Reme, svestranijeg čoveka od tebe ne poznajem. Dosta puta si mi na sajtu pomogao u oblastima filma, piva, fotografije, sporta, novinarstva, žena i eksplozivnog paladijuma E14.

11. Pusti prostor, zamisli da imamo veliki prostor sa velikim kapacitetom i ocemo da napravimo hektolitre piva. Kolko para?

12. Samo za sirovine ti je za recimo 4k litara turu oko 3000 evra, mozda jace, mozda slabije nesto.

13. reme uračunao u cenu 3k evra za sirovine, 20k evra za opremu i 127k evra za svoje konsultantske usluge xD

14. Pa jebe me reme, dva puta ga pitam dva puta mi covek ne odgovori sta sam ga pitao dd

15. Hahaha, pa sta te zanima, cena proizvoda ili sveukupno koliko moras da budes bogat da bi napravio pivo lolo, na koju kolicinu, nisam spavao 24h, tako da mi mozak bas i ne radi lolo

16. Brate da npr imamo prostor zidove samo i plocice ili sta vec i onda KOLIKO NAM PARA TREBA DA KUPIMO OPREMU I SIROVINE I ZA CEO PROCES KUVANJA CUVANJA I FLASIRANJA DA NAPRAVIMO DOSTA DOBROG PIVA I DA GA PRODAMO?

Ako sam neki deo procesa izostavio ukljuci ga znaci kolko para jebote bas je prosto pitanje xd

17. 150 k napisao je negde

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.