Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. e jebte se vi s tim nektarom lolol, ne mož da bude bolje od jagodinca.
    dok ne probam ne veruem.

2. ма који нектар, пробо сам кад сам био у лакташима хахаха лакташи зајечарско је појам пиве за нектар, јагодинско нисам још пробао, ал сам чуо да је квлт

3. Dobro, Nikšićko je van konkurencije.
    Nektar? Nisam u toku?

4. Dobro, Nikšićko je van konkurencije.

тај нерад

5. koji si ti hipster, bokte tvoj.

6. to nikšićko usrali, ne đa mi se ič, nije isto kao pre godinu-dve, il se tripujem nešto.

7. Koji nerad crni. Manijake, nije kao prije, ali je i dalje dobro. Tamno pogotovo.

8. Tamni Nikša je odličan, svetli onako pre je bio bolji.

9. više mi se sviđalo ranije, njihovo svetlo ofc. tamna piva ne volim, tako da se ne sećam kakvo je nikšičko dark.

10. вид врнула се ћанац, и даље си немач појма јеби га лоло

светло никшићко још и могу, ал тамно је бљеергх

11. Nisam u toku sa duplima :D

12. Žajk napusti objekat, momentalno!

13. Nisam u toku sa duplima :D

њарнер, деџго

у последње време ми није лош ни лав из стаклењака, сад, не знам да л је то зато што је и јелен постао срање ил шта ли је

14. Znala sam Latinoviću, nego nisam šćela da te odam, reko' možda je tajna xD
    Lav je bolji od jelena, to jeste, eto. Ali je opet lošiji od nikšićkog.

15. Lav nikad nije bio bolji od Jelena pa čak ni sad kad su zasrali rogonju. Mada mu to opet dođe stvar ukusa. Lav mogu da pijem al Pils je zlo, ne mogu da ga smislim.
    Zaječarac kobjašnjava neke stvari što se tiče naših piva.

16. e jebte se vi s tim nektarom lolol

+ zilijon
    'Bem ti život, moram da probam to čudo kad ga svi falite toliko. Inače, ortak mi je rek'o da ovo Nikšićko što ga mi pijemo u BG-u, i u Srbiji uopšte, nema veze s onim pravim Nikšićkim jer se ovo puni u Apatinu. Mada mi se prilično dža tamno Nikšićko. Naravno, opet da ponovim, HAJNEKEN KONJKURENCIJE BEZ!

I ja jedva čekam da probam taj Nektar, ovako me asocira na gusti sok od breskve, fuj.

To to! Ja sam i dalje ubeđen da je to sok. Ne verujem u suprotno dok ne probam. :D I ima da ga sipam u one Nektarove sokove, čisto da ljudi ne mogu da izvale šta je šta. :D

17. I ja jedva čekam da probam taj Nektar, ovako me asocira na gusti sok od breskve, fuj.

18. HAJNEKEN KONJKURENCIJE BEZ!

Paulaner, Plzen, Badvajzer češki možda? Ima ih još :D

Nektar nije loš piJo sam ga jedared al nije ne znam ti ja šta. Al dobro pivo mož da se pije svaki dan.

19. Ma, sviranje kurcu. Mogu pijem svako. Jedino mi se Lav gadi, al jebiga. Kad nema drugo, moze i Lav.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.