Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Видим да многи помињу Нектар пиво, има ли тога у Србији? Ја до сад нисам ни знао да постоји а после кометара сам добио жељу да га пробам.

2. Bavaria!
    Evo zašto:
    Upravo sam proknjižio komplikovan izvod od petka. Sinoć sam se ubio od Bavarije, spavao 2 sata i došao na posao spreman za rad. Uopšte ne mamuram od tog piva! Dovoljno je samo par sati sna i ustajem kao nov. Pijem ga već 10-ak godina i ne namjeravam da mjenjam.

3. Bavaria!
    Evo zašto:
    Upravo sam proknjižio komplikovan izvod od petka. Sinoć sam se ubio od Bavarije, spavao 2 sata i došao na posao spreman za rad. Uopšte ne mamuram od tog piva! Dovoljno je samo par sati sna i ustajem kao nov. Pijem ga već 10-ak godina i ne namjeravam da mjenjam.

Брате, си сигуран да нећеш да шеташ на паради поноса ?

4. Nisam se nikad napio od piva, mislim. Jednostavno me naduje, i ne mogu više da ga pijem, a pripit sam.
    Dok je vinjau sasvim drugastvar...

5. Brate... vidio bi ti da ti je svaka subota radna... Moraš da tražiš način da se olešiš k'o čovjek, a da ujutro ne popiješ otkaz. Bavaria radi!

6. http://api.ning.com/files/oTlWvhTWsv-BMk0SQze0aPhRt5okrsj7xzRIEN-l2KAzPDkly6e7T2dNJk5UHAdMbF2AuR56tafAT05IAtDTS3nwSeP1ys/guinness_black_lager.jpg Два пут пио у животу...најбоље пивце које сам окусио икад...и Пауланер.

7. http://www.beerworld.com.cy/Assets/Images/uploadedContent/eShop/productsImages/hoegaardenglass1328811529.jpg

Moje najdraze pivo na svetu.

Inace sam veliki ljubitelj trapist piva, al s obzirom da ona u proseku imaju 9% alkohola, sutradan se ne secam ni kako se ja zovem a ne pivo koje sam pila. Mislim da ni jedno nije omanulo, ne zna se koje je bolje od kog.

http://img.alibaba.com/photo/212579399/LA_TRAPPE_BLONDE_dutch_beers.jpg

Mada imam lepe uspomene s la trappom

8. Dobro pivo je ono koje možeš da priuštiš kad hoćeš, u velikim količinama. A ova Bavaria-đačko je nekako šminkersko, jer ono košta 200 dinara, a treba ti 6,7 da bi shvatio da piješ pivo. Od nestandardnih piva sam pio Bandidos sa nekom tekilom, i simpatično je.

9. Кад сам био у Минхену, свратио сам до чувене "Хитлерове" пивнице и наручио једно од њихових пива, не сећам се који бренд. Тамо је мало пиво 0.6 литара, а велико 1.1. Пошто је било тек јутро и нисмо имали пуно времена, узео сам мало и никада нисам то прежалио. Нешто најбоље што сам икада пробао, јбт, пена је имала укус шлага.

10. ако сам нешто научио у својој пивопијској каријери то је да је у 90 посто случајева што је пиво локалније, што се мање производи и што се на мање места продаје то је боље. дакле зајечар и ти фазони.

11. Ja preferiram Pils Plus. Nekako mi je standardno i stalno ga pijem u pivnici. Nisam imao prilike da probam strana piva. Treba sledeceg meseca da idem u Prag, tako da planiram da degustiram na svako koje naletim.

12. Meni dobro i jagodinsko.

13. Najlipše pivo ikad je točeno tamno Nikšićko, jebeš sve.

14. najbolje pivo koje sam pio je novi nektar, jer sam lično aminovao tu varijantu...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.