Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Јебо пиво чије паковање изгледа ко паковање од акумулатора.

Hehe, tamo se sva piva tako pakuju, ne samo ovo. To je paket od 12 limenki. Inace ima i paket od 30 komada.

2. Ako probas zajecarsko, samo staklo. ;)

Definitivno.

3. Najbolje je High five u jednoj maloj pivari u Medina,Ohio. Vlasnik pravi iz hobija,eksperimentise a piva je najbolja u kraju.

4. Crni Njukasl jebač mame. Nikad se slađe nisam napio nego od njega. A volim i ona voda-piva tipa Hajneken, Stella i Lav.

5. Пио пре неки дан оно Бадвајзер, што га Лав пивара дистрибуира..несам нешто задовољах, безлично је некако. Не знам што га Амери толико хвале.

6. Naibolje? Pa, hladno pivo, jebote.

7. najbolji je Unski biser, pa vi kako hocete

8. Е то, па то је то! Значи одлепим кад увале млако пиво..још као нешто пипа флашу кад се пожалиш, са коментаром "па хладно је, нема хладније"

Мурш упичкуматерину!

9. GINIS lolo ma ZAJEČARAC BRE!!!

10. Zaječarac jebe mame još ako je u zelenoj staklenoj flaši, merak najveći.

11. ja sam ovde postovao nekoliko puta, u međuvremenu sam se dozvao pameti - najbolje pivo je ono koje imaš u ruci...

12. ma valjevsko jebe dalje nema

13. jel ko pio ono francusko, Grimbergen Blonde?? žara od piva

14. Зајечарско у стакленој флаши је врх врхова, само сад у летњим месецима не могу да произведу колико се продаје..па могуће да ће мало фушарити. Али од јесени биће опет оно право :)

Него, колико ми помињемо Зајечарско, толико друга страна помиње Ваљевско, искрено нисам га пробао али бих радо. Само га нисам нигде видео по продавницама и мегамаркетима у Нишу.

15. BIP u staklenoj od pola litra je po meni bolji od Zaječarca, mada je i Zaječarsko vrhunsko.

16. Никшићко светло и Зајечарско.

17. Никшићко, али које се пуни у Никшићу..ово из Апатина је говно.

18. što me majko ne poturi đe nikšićko pivo curi

19. Merak, jer košta 35 din, a dobiješ 0.6 L, i plus je niško, šalim se, naravno, Zaječarsko 0.5!!!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.