Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Thilmo taj Badvajzer je Češki a ne Američki. Inače je u odnosu na ove naše životinje Badvajzer bar tri klase bolji.

2. још кад ми кажу, зајечарско добро пиво лол. добро је што је јефтино, и из те класе најбоље домаће, али и није нешто, реално. то што га највише пијем, не мења чињеницу да је просек.

3. Менијесамодосадно(бем те у ник баш), па ајде кажи које домаће је боље...ево ја не гледам баш толико на цену а увек ћу изабрати зајечарско пре туборга, бекса, јелена, лава, бадвајзера. Осим хајникена, он је посебна лига :)

4. Relano od domaćih bi samo BIP svrstao u bolje od Zaječarskog. Valjevsko nisam probao. Bolje je i od svih stranih ovde, jedino je po meni u rangu sa Badvajzerom. Hajneken nije ono što je bio.

5. Po meni ni Jagodinsko nije baš za bacanje.

6. Пијо сам пиво које се зове 365, ни мање ни више, и тотално је до јаја. Препоручујем сваком ко може да нађе јер јебига није распрострањено, има га само по маркетима типа Темпо и то.
    И мноо би волео да га има у малопродаји и кафићима, већ замишљам себе како вичем конобарици ДЕТЕ ДАЈ ЧЕТРИ 365 очекивајући одговор типа ево одма 2347 и тако те шифре.

7. Па код тих страних, све зависи да ли се точи тј увози из иностранства или код нас. Кад нас кад праве по лиценци усеру мотку.

Едит: Туцани, прочитах кад сам га пио да је из Чешке али све за то пиво је везано за Америку, рекламе, филмови и сл, ја био убеђен да је њихово.

8. Сидрашевићу, то пиво 365 прави Зајечарска пивара за Темпо, тј. Делезе групу.

Скоро у Темпу било 114дин 2л, ја купио да видим има ли разлике у односу на Зајечарско..могу да кажем да је сасвим ок пиво.

9. Pa to ej valjda nekad i bilo jedno pivo poreklom iz Češke međutim odvojile su se te dve pivare, češki je Badvajzer Budvar a američki samo Badvajzer. I kolko ja znam više nemaju nikakvih dodirnih tačaka.
    Uglavnom to je najskuplje pivo u Češkoj al nije ni u TOP 5 koje sam tamo probao, al da je dobro dobro je.

10. Мада, вероватно је то ствар навике..као и за цигарете. Одабереш шта ти одговара и само то цепаш, осим апатинске пиваре..они су најгори.

11. Taj češki Budweisser Budvar je stvarno odlično pivo, ali nije najskuplje kao što kaže TucanKamen, ima tih nekih specijalnih piva koja su i duplo skuplja i koja su stvarno nešto posebno. Budvar je možda najskuplji od ovih običnih, a ta obična su deset puta bolja od naših, a jeftinija nego npr. jelen kod nas.
    Inače, moj izbor je Gambrinus, možda ima boljih ali meni je bilo i više nego dobro. Pilsner Urquell mi je malo gorak, Staropramen nema nešto ukusa i tako...

12. Ваљевско моште наћи само у градовима око Ваљева. И Ваљеву хехе. Начи Лајковац, Лазаревац, Љиг, Косјерић, Лозница, Шабац. У Чачку га има на једном месту, у Пожеги понегде, у Београду је Радијација нашао па га питајте ако баш оћете да пробате. Тако да Тилмо, у Нишу га немош наћи у продавници да га јебеш. А пиво је најквалитетније у земљи управо јер се производи у малим количинама и јер се прави од доста квалитетне воде са планинских извора.

13. ne bi valjalo da stranci kupe valjevsko

14. Нашао сам у Винчи, код "млина" преко пута дома здравља ако неком значи.

Ишао да купим апатинца или јелен и кад сам га видео у фрижидеру купио сам га и нисам се сјебо.

15. Ko ce da mi posalje gajbu Valjevca?

16. 2000 dinara das i eto ti je na kucnoj adresi

17. NIŠIĆKOOOOOOOOO!

18. ne bi valjalo da stranci kupe valjevsko

Не до Бог! Једино квалитетно пиво у државе (осим Зајечарског али је и оно постало мејнстрим и мало су га сјебали ови што праве у Новом Саду користећи се његовим именом) да сјебу који курац онда да пијем? Она говна што праве од воде из Дунава? Ај бежи.

19. Радијацијио, сад ми је све јасно око твог ника..па ко при здравој памети пије апатинца или јелен!!!???

Па глава боли бре..и има неки одвратан шмек, тј неку буђаву арому.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.