Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. NIŠIĆKO POD TREBJESOM !!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111

To je jedino pravo pivo jebote, kad ste vi to čuli da se pivo pravi od jelena ili od tumora , tuborga šta li već. Svi znaju jelte da se pivo pravi od Nišića

I NIJE NIKŠIĆ NEGO NIŠIĆ!

2. Sad sam malo guglao, i u slobodnoj prodaji ima da se kupi u Idei, ali cena mu je 167 din za 0.5l staklo. Doduse ne znam koliko je star cenovnik, ali obzirom da ga je Karlsberg Srbija prosle god. uveo u proizvodnju, ne verujem da je mnogo drugacija cena. Jes malo skupo, al malo da plaknes zeludac nije lose. :)

edit: na erdinger pivo mislim.

3. ako je ko u bg-u, imate domaće pšenično pivo u onoj "kornjači". bar je bilo na bir festu.

4. Пио сам скоро Ердингер, и скроз је добар. Не могу рећи најбољи, ал' добар је.
    ЕДИТ: Да, Београђани, точеног Ердингера имате у Земуну у пабу Семлин, преко пута Мека у Главној.

5. Dobar je Erdinger al skup u kurac. Imate još od pšeničnih Paulaner i Hogarden kod nas. To su skroz drugačija piva od običnih, ne zovu se bzv pšenična. Bilo je jedno vreme i domaće pšenično, zvalo se Jelen Belo(koj fejl od imena) i uopšte nije bilo loše, naravno ni blizu dobro ko ova strana al ga više nema. Elem da ne serem mnogo od pšeničnih mi je ubedljivo najbolji Hogarden i ne može nijedno drugo pšenično da se meri sa njim, jeste ona mala bočica 120 dinara al jebe. Paulaner i Erdinger su mi tu negde a oni su valjda 150 dinara pola litra.
    Dobra su pšenična al ne uvek, ipak je pivo pivo. Pšenična su mi ko i tamna volem da ih deljem povremeno al ne stalno.

6. Pio sam na birfestu Bavariju od 7.9 posto, dojajno pivo...

7. Šta god radili, ne pijte nikad Šumensko pivo u Bugarskoj. Zasigurno najodvratnije piće koje sam u životu probao. Od domaćih najbolji Zaječarac, prejebo je Jelena i Lava za klasu sad, pravi pravcati ukus piva, plus je jeftinije od ova dva. Od stranih volim Karlsberg ponajviše, a dobra su mi ova švapska Erdinger i Paulaner, mada to su piva što kaže moj deda za šmekere a ne za pijance. Stela i Hajneken su naravno predobra, al vodenasta za moj ukus. Hajneken sručim u sebe ko i čašu vode što bih sručio. Tuborg isto volim, standardno je dobar i ne može da razočara.

8. Zajecarsko.
    Zajecarsko.

9. Od ovih sa naših prostora, definitivno Nikšićko pa Ožujsko.
    Od stranaca Karlzberg i Erdinger. Ne volem te Tuborg-Bavarije. Ako baš moram da biram od tih fenserskih, Beks je jedini prihvatljiv. Hajneken mi je kul takođe.

Još uvjek nisam imao priliku da probam Meksičku Koronu i Kilkenny, a baš bih volio. Mislim da bi mi Korona perfektno odgovarala.

10. Imao je erdinger u pabu pesindžer u bg-u. 200 kinti točeno bilo. Imali su i paulaner i leikem ( mislim da se tako čita) isto pšenično. Al su ih zamenili jelenom i staropramenom kako sam čuo...

11. U Tempu ima pšenično. Ali brate 170 dindži ili tako nešto limenka. Kupim hmeljnu krmaču za te pare.

12. Jebo pšenično nije nizarašta

13. najjače pivo Dotek Boha, ili ti dodir Boga...kod nas nema, češko pivo, flaša 0,33 je oko 7 eura al zato razbija....čini mi se da je oko 8% alkohola...preukusno..i predrkana ambalaža

14. Ал банди, јеси пио зајечарско из стаклене флаше?

Видим сви хвалите то Ваљевско и хоћу да га пробам, ал занима ме да ми неко упореди ко је пио оба.

15. Meni valjevsko više nije ništa posebno. Bilo je mnogo bolje. Ružnjikav mi je ukus sad

16. Thilmo ja sam pio oba Zaječarsko iz zelenog staklenca i Zaječarsko iz crvenog staklenca i oba su odlična mogu ti reći lololololo

17. Зајечарско је непрејебиво по мени.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.